Oldal kiválasztása

Isten szajhája

Ímé, bemutatom nektek Első Gyermekem.

Szakrális nőiségről, a női létezés (titkos) kulcsairól mesélek a lapokon.

A szellemi utazás lépőkövei csillagmítoszok, (h)ősregék, emlékek, tapasztalatok és merengések. Lelkemen átszűrt valóság.
Összegyűjtöttem néhány (egyébként szerteszét a világban megtalálható) gondolatot egy könyvbe, melléjük írtam az általam fontosnak érzett, nőiséggel kapcsolatos fikarcokat. Némelyeket a megszokottól eltérő körettel tálalva. Mert nem muszáj ám mindig krokettet enni a rántott sajthoz.
Egyáltalán: nem muszáj rántott sajtot sem enni.

A könyvet szeretettel ajánlom Mindenkinek, akit a szentséges nőiség gondolatvilága mélyebben, máshogy érdekel, mint ahogy a hétköznapi fórumokon előrágva hozzáférhető.

Igen, akár ajándékba is.
VIGYÁZAT! A stílus a megszokott (ilyenem van, ezt használom). Szerintem ne adjátok olyannak, aki könnyen dobálja le az ékszíjat… 🙂

Könyv megrendelése: https://www.lilithcadmon.hu/konyvrendeles

_______________________________

Aki kíváncsi, alább találja a bővebb ismertetőt:

„Világosan látszik, hogy a nőiség témájával előbb-utóbb valamit kezdeni kell.

Jelenleg nagyon szorít a cipő. Egy ideje már érezhető, hogy a mostani szerep- és egyébzavaros állapotokból a bevett minták mentén nem lehet kikászálódni. Úgy tűnik, minél mélyebbre ásunk önmagunkban, minél messzebbre jutunk azon a bizonyos spirituális (vagy önismereti) úton, annál hangosabban üvölt a probléma – hölgyvonalon és párkapcsolati nézőpontból egyaránt.

Próbáltuk jámboran, lázadón, emancipáltan, párban, szinglin, hagyományosan és másképpen, mégsem beszélhetünk általános fellélegzésről.

Mostanában lenne ideje felhagyni az önámítással, és kimondani: zűr van. Aztán megvizsgálhatnánk, milyen lehetséges megoldásokat kínál az élet, melyek minőségi javulást eredményeznek önmagunkhoz és társainkhoz fűző kapcsolatainkban.
Ideje van, hogy rájöjjünk: hol lakik és mit jelent az önazonosság; mi adja a valódi szabadságot, és hogyan gyógyíthatjuk saját életünk görbeségeit. Hogy mit is jelent valójában nőnek lenni.

A könyv azért született, hogy aki kíváncsian járja az útját, találkozhasson egy olyan régi-új aspektussal, ahonnan a társadalmi és erkölcsi közhelyeket egyszerűen újraértelmezvén már a probléma is könnyebben érthető és akár fel is oldható.
Segítségül idézünk mítoszokat, hitregéket és magyar népmeséket, mert a jól ismert szimbólumok nyelvén könnyebb a megértés.

Új hátteret, eltérő mögöttes tartalmat adunk (vissza) néhány hétköznapi fogalomnak, és lépésről lépésre követjük szemmel, hogyan változik a teljes kép.

Mert a nőiséggel kapcsolatban (is) nagyon sok a szemfényvesztés, féligazság, olykor még hazugság is. Nem látunk rájuk, mert észrevétlenül növünk beléjük, és ők belénk. Viszont jellegükből fakadóan nem adnak megoldást a női energetikával, emberi viszonyokkal kapcsolatos konfliktusokra ugyanazon a halmazon, ahol működnek.

Manapság nem divat beszélni a női létezés szakralitásáról. A természetes folyamatokat gátolja a félelem, a bűntudat, a rég túlhaladott, ám változatlanul börtönként funkcionáló szellemi keretrendszer. Mindeközben egyre többen érezzük, hogy kell még legyen valaminek azon túl, amit előemésztett szellemi táplálék formájában elénk tálal a kanonizált tudomány. Mert a mostani helyzet minden résztvevőre nézve méltatlan.

Így tehát ideje van, hogy más megközelítésből beszéljünk (női) szexualitásról, szent szajhákról, a szabad ember archetípusáról és hasonlókról. Ideje van, hogy magára ismerhessen a kacsák között felnőtt hattyú.

Vannak, akik számára a vázolt gondolatmenet nem újdonság.

Vannak, akiknél ez a szellemiség kiégeti a biztosítékszekrényt.

Viszont vannak olyanok is, egyre többen, akik nyitott szívvel, fogékony lélekkel járnak a világban, és szívesen tesznek kérdőjelet bebetonozott dogmák és megkövült erkölcsi és/vagy filozófiai tételek mögé. Ez a könyv Nekik íródott. Szeretettel.”

_______________________________

Köszönöm, hogy figyeltek. Isten áldjon Benneteket!