Oldal kiválasztása

Felnőtt vágyak sötét oldala, avagy szexistenek árnyékai

2023 októberétől egy teljes negyedéven át – a kozmikus befelé fordulással összhangban – az árnyékmunkáé lesz a főszerep a házunk táján.

A felnőttkor felé kacsintva, rózsaszín lányszobákból a szexualitásnak a romantikus, mélyen egymás szemébe néző, gyertyafényes, gyengéd, érzéki-finomcsókos változatáig látunk. Többnyire. 

Van, aki sosem találkozik a felnőtt játékok árnyékos oldalával. 

Olyan is van, aki kíváncsi lenne ugyan a szőnyeg aljára, benézni alá mégsem mer. 

A mulatság kedvéért képzeljétek el, hogy járnak közöttünk emberek, akik a hétköznapi szerepek álcái mögött druvaságról, vadságról ábrándoznak. Bilincsekről, ostorokról, esetleg anyagcsere-végtermékekről. Állatokról. Esetleg testet öltő démonokról. 

A fantáziák egy része patologizált, másik része kriminalizált. Lángoló pecsét van rajtuk, hogy messziről felismerhessük és véletlenül se menjünk közel.

Sokunknál működik az undor egyfajta automata irányjelzőként. Megtanultunk undorodni természetes dolgoktól, pedig – megfigyelve a kisgyermekeket – ez nem volt mindig így. 

Aki velünk tart és nagy levegőt vesz, ezen az alkalmon betekinthet félelmei, undorai kincseskamrájába. Vagy ha ez még túl meredek, hát a névtelenség biztonságából beleshet más emberek titkos tárnáiba.

Az érzékeny témára tekintettel különös tapintattal kezeljük az „ismerősöm kérdezi” kezdetű, szerekesztőségünkbe érkezett leveleket, melyeket teljesen anonim módon is benyújthatnak az erre vágyók.

Időpont: 2023. október 23. 18:00 (utólag felvételről elérhető)
Helyszín: Az éterben (Zoom) 
Részvételi díj: 6 000,- (bérletben a novemberi és decemberi alkalommal együtt 16 500,-)