Oldal kiválasztása

Rejtett tehetségek és szuperképességek a kínai metafizika tükrében

A Praktikus Misztika kínai metafizika sorozatának soron következő részében nem a jövőt fürkésszük, hanem saját mélységeink kevéssé ismert zugait kutatjuk.

Asztrológusként kétségkívül a személyes konzultációk kedvenc része számomra, amikor a vendég beszélgetésünk során rácsodálkozik önmagára. Néha az első reakció a hitetlenkedés, és csak később érkezik a visszajelzés, hogy valamilyen váratlan helyzet vagy kisebb-nagyobb krízis hatására aktiválódott az addig idegennek érzett tulajdonság vagy képesség. És tényleg ott van. És tényleg jó benne az illető.

Az esetek többségében mégis inkább az a jellemző, hogy a vendég képlete valami olyasmire mutat rá, amit már régóta sejtett, esetleg vágyott is rá, vagy gyermekként már kezdte is működtetni, de a környezet vagy egy-két „segítőkész” tekintélyszemély visszajelzése alapján olyan mélyre eltemetett magába, hogy Indiana Jones és egy teljes régészeti tanszék kellene hozzá, hogy előássák.

Felnőttként aztán zajlik az élet, és jönnek azok az események, amik az ilyen rejtett kincseket hivatottak reflektorfénybe állítani, de a korai negatív élmények hatására egyfajta ambivalenciát él meg ezekkel kapcsolatban az ember: érzi, hogy képes lenne arra a bizonyos „valamire”, de mégsem hiszi el magáról.

Amikor aztán a konzultáción leleplezzük ezeket a képességeket, egyfajta döbbent csend telepszik a beszélgetésre, hogy ezt mégis honnan tudom? A válasz egyszerű: a csillagok nem hazudnak. Ezen az alkalmon pedig nektek is megmutatom, hogy milyen palettát készítettetek össze magatoknak erre az inkarnációra rejtett képességekből, készségekből, tulajdonságokból. Az előadás második felében pedig a kínai metafizika legmisztikusabb vizeire evezünk, hogy felderítsük, milyen „szuperképességek” állnak rendelkezésünkre. (Mert képzeljétek, mindenkinek vannak, és még csak a szuperképesség elnevezés sem akkora költői túlzás…) Azon túl, hogy megismerkedünk ezekkel, azt is megtanítom nektek, hogy hogyan tudjátok őket előhívni, fejleszteni és mindennapjaitok részévé tenni.

A korábbiakhoz hasonlóan a résztvevők a jelentkezéskor megadott születési adataikból kalkulálva kapnak egy kivonatot (a részvételi díj rendezésétől számított 1 munkanapon belül), ami alapján értelmezni tudják, hogy az előadáson elhangzottakból konkrétan rájuk mi vonatkozik. (Fontos, hogy ez nem egy teljes, személyes kínai asztrológiai elemzés, de ha kedvet kaptál hozzá, ezt itt tudod jelezni. Az előadás résztvevői ezt kedvezményesen vehetik igénybe.)

A részvételhez és az elhangzottak megértéséhez semmilyen kínai metafizikai előképzettség nem szükséges. Minden magyarul és konyhanyelven hangzik majd el, hisz az elsődleges cél az érthetőség.

Elérés: Online, felvétel  (bármikor, bármennyiszer nézhető)

Az élő Zoom alkalom, ahol a felmerülő kérdésekre válaszolok:  2023. december11. 18:30 – 20:00 (felvételről később is elérhető)

Mikor: Bármikor elérhető

Részvételi díj: 14 000,- forint

Szeretettel várlak, ha te is szívesen rácsodálkoznál magadra! 😊

Emese