Oldal kiválasztása

Boldogasszony lánya légy – Nőiségvirágoztató meditáció

Egy gyakorlat, hogy a mellőzöttség és el nem fogadás illúziói már soha többé, senki sorsában se lehessenek a boldogság akadályai.

Mindannyiunknak, akik női testben élünk, szükségünk van arra, hogy feloldozást, áldást, megerősítést kapjunk az Örök Férfi Princípiumtól az életünkre, sorsunkra. Szükségünk van arra, hogy az Örökkévaló Férfi-oldala érvényesítse a létezésünket, a boldogságunkat.

Ez a magyarázata, amiért sokan megfelelésekkel, maximalizmussal, bizonyítási kényszerekkel indulunk útnak, és ezeket később sem tudjuk kitenni a tarisznyánkból.

Jelenvaló, aktuális, égető sorstémája a hölgyeknek az édesapához (és rajta keresztül az egyetemes Maszkulinhoz) fűződő viszony rendezése.

A veletek való beszélgetések során egyre érett bennem a bizonyosság, hogy – bár a célérték a saját magunkkal való rendben levés, és a senki elismerése után nem-sóvárgás – életünk bizonyos pontján (akár így, akár úgy), szomjazzuk ezt a fajta férfi-áldást. Amit aztán rendesen követ saját magunk OK-ja is, ami a boldogságunkat illeti.

Néhány szerencsés esetben a hölgyek még kicsi gyermekkorukban megkapják ezeket a pecséteket az édesapjuktól, nagyapjuktól. De rengetegen vannak olyanok is, akiknek ez a szeretettől és elfogadástól ragyogó útravaló hiányzik a móringból.

Nekik készítettük ezt a hanganyagot.

Végre-valahára megszólaltattuk az Egyetemes Férfit, és közvetítjük a virágba boruláshoz szükséges üzenetet és áldást, hogy a mellőzöttség és el nem fogadás illúziói már soha többé senki sorsában se lehessenek a boldogság akadálya.

Elérés: online tanteremben (örökös eléréssel)

Részvételi díj: 7000,- forint