Oldal kiválasztása

Szökőidő-mágia

Eljátszottál már a gondolattal, milyen erőt hordoz a „szökőévben egyszer” energetikája és mire használhatod fel?

Mint azt tudjátok, februárban négyévente tartjuk meg a 29-ét. És az egésznek egyáltalán semmi spirituális jelentősége nincsen, mindössze arról van szó, hogy a mechanikusra kitalált Gergely-naptár nem képes tökéletesen adaptálni a Földnek (a Nap körüli) utazási sebességét, ezért aztán négyévente van egy korrekciós napunk. Mintha abban az évben több időnk lenne.

Miután világszerte ezt a naptárt alkalmazzuk, és milliárdnyian tesszük ezt a különleges napot jelentőségtelivé, ezért a kollektív tudatunkban – már akinek ez a fogalom házon belül van – fontossággal ruháztuk fel, ezért pedig energetikai hatása is van.

Személy szerint nem tudom, miért lett pont „szökő”nap, miért nem mondjuk mókusnap, vagy toldaléknap, esetleg javítónap. De ha már így van, eljátsszunk ezzel az alábbiak mentén:

– Miért van nagy energetikai jelentősége a ritka lehetőségeknek? (Szoktuk mondani, hogy szökőévben egyszer, amikor valami nagyon ritkán történik.)

– Milyen vágyadat ültetnéd fel erre a kollektívan generált energiahullámra?

– Ha valóban lenne plusz időnk, egy nappal hosszabb lenne az év, mivel töltenéd? És mi az az időmágia?

– Milyen érzelmeid kapcsolódnak az elszalasztott alkalmakhoz? Szoktad úgy érezni, hogy lemaradsz valami fontosról? Esetleg a döntéseidet is befolyásolja ez az érzet?

– Mi a különbség idő és ritmus között? Hol lehetnek a kettő összemosásának a buktatói?

Az előadás vizualizációs gyakorlattal zárul.

Szokás szerint szeretettel várjuk, aki ott érzi a helyét.

Hol: Online előadás, felvételről (kb. 3 óra)
Részvételi díj: 7000,- forint