Oldal kiválasztása

Ami a szexuálmágiát megelőzi

Jogosan adódik a kérdés: milyen értelemben?

És egyáltalán: miért kellene bárminek is megelőznie? Miért nem lehet egyből belecsapni a lecsóba és varázsolni?

 

Nos.

 

A rendszer, amelyben élünk, többszörösen összetett és rendkívül gyönyörű. Ebben a rendszerben jelenlegi tudásunk szerint nem ismerünk a szexuális energiánál (más néven: életerőnél) nagyobb hatalmú energiát. Ennek egyfelől örülünk, mert elvileg ez az energia mindenki számára könnyen hozzáférhető, profán módon úgy is mondhatnánk: kéznél van.

Másfelől felelősséggel átlátjuk, hogy aki ezzel az erővel bánni vágyik, először ki kell munkálja önnön eszközeit, palléroznia kell szellemét és lelkét (fizikai testét nem különben).

 

Könnyen belátható, hogy ha egy feldolgozatlan családi mintával/destruktív félreműködéssel állnánk neki az erők mozgatásának, abban az esetben nagyon könnyen váltana a folyamat az ámokfutás-vágányra. Amit pedig nyilvánvalóan mindannyian el akarunk kerülni.

 

Kinga ötlete volt, hogy csináljunk valamit ketten a szexuálmágiával kapcsolatban, mert ez a birodalom hihetetlen kihasználatlan potenciálokat rejt, és mindenkinek hasznára válna, ha felszínre hozná saját rejtett kincseit önnön tárnáiból.

Hát jó, rajtam nem múlik.

Mielőtt azonban bármi módon elkezdenénk piszkálni a szexualitást mágikus aspektusból, előtte szükséges elvégeznünk a nagytakarítást, rendrakást. Ezek nélkül ugyanis nincs maceráció, ebben megállapodtunk.

 

Így tehát örömmel jelentjük nektek, hogy összeállítottuk azokat a témákat, amik egészen biztosan megelőzik a szexuálmágia praxist a Gyakorló életében. Aki hívást érez, tartson velünk.

 

A tervezett napirend:

 

Fizikai síkhoz (testhez/gyönyörhöz való kapcsolat)

Öröklött és szerzett tabuk

Szégyen, bűntudat feloldása

Szexualitás mint önismeret

 

A mesélők:

 

Csörgits Kinga

Szexuálterapeuta, meztelenül a hóban modellt álló egészen nemnormális és perverz szexdémon, pont megfelelően beteg humorú kollega, lelki társ, előadó, háziasszony, édesanya, mesterszajha és tanár

 

Burger Anikó

Asztrozófus, motivációs előadó, az Isten Szajhája és az Örödögszentelő című könyvek szerzője. Önismereti tanácsadó/mentor. Fő területei a női szerepek újraírása, párkapcsolati működéseink és a saját életünkre vonatkozó erő, hatalom és kompetencia.

A második részben folytatjuk a megkezdett munkát. Konkrét átvilágítást végzünk, virtuális check-listát állítunk fel a szexuálmágia gyakorlásához szükséges készségekből, jellemvonásokból. Aztán konkrét gyakorlatokat nézünk, amikkel a lista tételeit optimalizálni tudjátok. Önállóan, saját tempóban.

Hogy megérkezvén az alapozás végéhez, biztonságos, magas, stabil építményét emelhessétek az Életerő Művészetének.