Oldal kiválasztása

A Júdás-paradoxon, avagy miért kellenek életünkbe a hasznos mesterek

Szeretnéd életed megkeserítőit más szemmel nézni? Szeretnéd őket (és a velük való bármely interakciót) erőforrásként használni? Tarts velünk ezen az alkalmon és sajátítsd el azt a nézőpontot, ami messze túlmutat a földi adok-kapok arénán, és kezedbe adja a kulcsot, hogy bármely társas interakciót saját javadra használj.

Biztosan te is találkoztál már legalább egy olyan emberrel életed során, akiről úgy gondoltad (vagy még mindig úgy gondolod), hogy kár volt fizikai testbe inkarnálódnia erre a bolygóra.

Olyan emberekről beszélek, akik nyilvánvaló módon sorsod legnagyobb kerékkötői.

Rosszakarók, árulók, csak a játék kedvéért gonosz, eszmecserére képtelen, agresszív, intrikus alakok színesítik egyébként sem unalmas és egyébként sem sétagalopp életünket.

Ráérő időnkben esetleg eljátszunk a gondolattal, milyen kellemes (és kellemetlenebb) módjai lennének életünkből való kiiktatásuknak. Vérmérséklettől függően ezeket a figurákat ignorálhatjuk, feljelenthetjük, megverhetjük, eláshatjuk a rátóti szántásban.

Mert ugye vagyunk „mi”, akik élnénk békében az életünket, és vannak „ők”, akik ebben megakadályoznak, sokszor – látszólag – mindenáron.

Sokáig magam is így láttam a világot. Aztán tapasztaltam ezt-azt, és ma úgy gondolom, hogy a látszat sokszor – és ebben az esetben egész biztosan – csal.

Emlékezz: a saját életedben minden érted történik. Saját sorsod szereplőit te magad pakoltad a színpadra. Észszerű lenne-e önmagadat akadályozni? Aligha. Van-e hiba a Kozmosz működésében? (Segítségül: Kozmosz=Rend)

Ha elsőre ellentmondást érzékelsz ebben, akkor igazad van. Elsőre valóban ellentmondásos ez a történet.

Ha szeretnéd életednek ezeket a kerékkötőit más szemmel nézni, ha szeretnéd őket (és a velük való bármely interakciót) erőforrásként használni a továbbiakban, akkor tarts velünk ezen a mini workshopon és sajátítsd el azt a nézőpontot, ami messze túlmutat a földi adok-kapok arénán és kezedbe adja a kulcsot, hogy bármely társas interakciót saját javadra használj. Bármikor. Akármilyen élethelyzetben.

Elérhető: személyesen és online (felvételről)

Mikor: 2021. szeptember 1. 18:00

Hol: Budapest VII. ker.

Részvételi díj: 5000,-/fő