Oldal kiválasztása

Jövőalkotó szeánszpár – nem csak „újévre”

Tervezz velem évet asztrozófiai és „lilithes” szemszögből!

Újévkor divatos keresztbe-kasul fogadkozni. Január első hetében mifelénk is ellepik a futók a bicikliutat, aztán január harmadik hetétől minden visszatér a régi kerékvágásba és újra szellős az aszfaltsáv. Évek óta foglalkoztat ez a jelenség (mindenféle szakmám szerint, de magánemberként se kevéssé), mert velem is sokszor történt, hogy elhatároztam, hogy január elsejétől lesz valami valahogy, aztán végül máshogy lett.

Sokan kértétek, hogy legyen egy alkalom, amikor asztrozófiai és amolyan lilithes szemszögből végezzük az évtervezést, hogy valóban a vágyott gyümölcsöt termeljük, anélkül, hogy hetekig fogalmaznánk és ellenőriznénk az ezo-szerződések apróbetűs részeit.

Lesz tehát évteremtés és célmeghatározás, azonban – ismertek – ez sem a szimpla ösvényen. Merthogy amikor a folyamatról elmélkedtem, és végignéztem, a saját életemben milyen szokásváltások és elhatározások működtek, azonnal látszott, hogy kettő alkalom kell nekem ahhoz, hogy a tőlem megszokott hatékonysággal és kedvességgel (vicceltem) működhessek.

Első alkalommal a botlóhurkokat hatástalanítjuk. Praktikus énem az „Akadálymentesítés” címet adta ennek a fázisnak. Ezen az estén sorra vesszük a népszerű akadályozó mechanizmusokat, és interjút készítünk belső szabotőrünkkel, mindezt azért, hogy megismerjük a háttérben húzódó indokokat, működési elveket, hogy ezen ismeret birtokában sikeresen feloldhassuk ezeket, és új kottát helyezhessünk a háttérdallamokért felelős wurlitzerbe. A foglalkozást irányított vizualizáció (leánykori nevén – meditáció) zárja, mellyel az éber állapotban megfejtett titkokat beküldjük a mélytudatba, hogy maradandó legyen, és azonnal hasznunkra lehessen.

A második alkalom szól a tulajdonképpeni évteremtésről. Fontos, hogy ezúttal nem (feltétlenül) a végső, legvágyottabb cél van terítéken, hanem az a fázisa, amely egy évkörre vetítve belátható, megfogható, éppen ezért elérhető.

Lényeges az is, hogy ezeket a célokat időközönként felül szabad vizsgálni, és ha a vártnál jobban haladunk, akkor lehet messzebbre tekinteni, finomítani a célkitűzésen. Voltak (és lesznek is) olyan szemináriumok, ahol a téma az lesz, hogyan álmodjunk nagyobbat, hogyan tervezzünk merészet. Itt azonban azzal dolgozunk, amit már el tudunk hinni – viszont abból kihozzuk a legszebbet és legörömtelibbet úgy, hogy meg is valósítsuk, amit megígérünk magunknak.

Ennek a szeánszpárnak a hatóköre egy év. Az alkalmakról felvétel is készül, tehát ha neked úgy tetszik, kezdheted a ciklust a születésnapodon, a diplomaosztód évfordulóján, őfelsége az angol királynő koronázásának ünnepén, vagy bármely napon, amit csak választasz. A lényeg, hogy egy évre előre dolgozol ezzel a két alkalommal. És hogy a folyamat újra és újra ismételhető. Látni fogod, hogy rugalmas és egyéni igényekhez igazítható, éppen mert egyszerű, mint egy bazaltkocka. És ha egyszer kipróbálod, alkalmazni is fogod szorgosan, mivel működik.

Szeretettel és izgatott kíváncsisággal várom tehát, akinek ott a helye.

Részvételi díj: 11.000,- Ft/fő/szeánszpár