Oldal kiválasztása

Díjak, megfontolandók

DÍJAK

Jelenleg konzultációt és elemzést csak korlátozott számban és kizárólag Skype-on vállalok. a csillagmeditációval támogatott önsegítés jelenleg nem elérhető.

Személyes konzultáció (konkrét kérdések, egyes életterületek részletes kibontása):
33.000,- Ft/60-70 perc

Konzultáió Skype-on (konkrét kérdések, egyes életterületek részletes kibontása):
33.000,- Ft/60-70 perc
előre egyeztetett időpontban, előre utalás (vagy PayPal-en történő teljesítés) után.

Csillagmeditációval támogatott önsegítés (csak fizikai testben történő személyes jelenléttel, tehát Skype-on keresztül nem elérhető): 33.000,- Ft / alkalom

FONTOS!

Mind a Skype-os konzultáció, mint a személyes találkozás esetében arra foglak majd kérni, hogy 10.000,- Ft átutalásával erősítsd meg az időpontod foglalását.

Ez az összeg abban az esetben jár vissza, ha a beszélgetés(/találkozó) az én oldalamon felmerült bármilyen ok miatt hiúsul meg. Ezért (is) kérlek, hogy fontold meg jelentkezésed, tiszteljük egymás idejét!

Ha lemondod a megbeszélt konzultációnkat, mindent meg fogok tenni, hogy találjak a helyedre valaki mást. Amikor ez sikerül, a 10.000,- Ft-ot átütemezzük egy mindkettőnk számára megfelelő új időpontra.

ASZTROZÓFIA – élettérkép elemzés

Az elemzés elkészítése tartalmaz összesen kb. 3 óra személyes konzultációt (a születési időpont pontosítását, az asztroszkóp elkészítését, valamint az elemzés lényegi vonulatainak megbeszélését).

Amikor azt írom: „asztroszkóp elkészítése”, határozottan nem arra kell gondolni, hogy 20 perc alatt böffentek valamiket a mekiben egy csendesebb asztalnál.

A születési időpontodat pontosítjuk, az életed (és az aktuális témádat) alaposan átbeszéljük, majd elvonulok és az – immár pontos – képlet felett szertartásszerűen merengek, összegondolom a mondanivalómat. Amikor ezzel elkészültem, jelzem neked és érdemi eszmecserében átvesszük, amiért hozzám fordultál. A sorsodhoz, az életedhez méltó tisztelettel, tapintattal, figyelemmel.

És nem, továbbra sem lehet arról szó, hogy gyorsan bepötyögöm a gépbe, és az alapján mondok valamit rögtön. És nem oldható meg „okosba”.

Az elemzés díja nem listaár, nagyságrendileg 72 ezer forint körül mozog.

SZER-tartás:

  • Szabad szövetség
  • Otthon (vagy egyéb terek) tisztítása/megáldása
  • Vállalkozásokkal kapcsolatos szertartások
  • Házasságkötés (szabad szövetség megkötésében való közreműködés)
  • Keresztség programjának felülírása
  • Kisgyermek üdvözlése, életprogram adása

Egyénileg meghatározott díjjal dolgozom, a részleteket itt írom.

Napkép elemzés:

Az elemzések közül a sláger ínyencfalat. „Ahogyan az Isten látja a sorsomat.”

Részletes leírását itt találod

Pontosítás

Előfordul, hogy nem tudod, merre haladjunk majd tovább, csak szeretnéd tudni a születésed pontos idejét. Ebből lehet majd radix elemzés vagy Napkép elemzés, de maradhat ennyiben is. Olyan, mint az elemzés első lépése.

Díja 33.000,- Ft, időtartama kb. 90 perc.

__________________

Ha több dolgot is szeretnél, az összeválogatott csokortól függő egyedi áron dolgozom. Erre az esetre nincs előre kitalált fix ár.

MEGFONTOLANDÓK:

Kérlek, ne tévessz össze azokkal az asztrológusokkal, akik egy órába sűrítik mindazt, ami nekem minimum három óra beszélgetés veled, és további néhány óra magányos munka és gondolkodás nélküled. Nem ugyanazon a piacon jelenek meg velük sem árban, sem szolgáltatásban, ezért kérlek, ne akard az én odafigyelésem, időm és munkám az ő áraikkal párosítani! Ez egyik fél számára sem lenne sem méltó, sem korrekt.

Kérlek, ne várd tőlem, hogy megoldjam élethelyzeteidet! Reflektorom van, a pályát be tudom világítani, de végigjátszani neked kell.

A közös munka egy asztrozófussal nem arról szól, hogy kifizeted a munkadíjat, majd hátradőlsz és hallgatod a tutit. Kérlek, csak akkor vágj bele, ha hajlandó vagy időt szentelni önmagadra, ha találsz időt arra, hogy befelé figyelve elmélkedj. És itt most nem sütöm el azt a közhelyet, hogy „akinek nincs ideje és pénze az egészségére, annak majd lesz ideje és pénze a betegségére” (mégis elsütöttem), mert nem célom senkit riogatni. De azért jó, ha tudod, hogy az önismeret fejlesztésének, a lelki egészség megőrzésének is van egy ilyen vonulata.

Csoportos alkalmak, rendezvények:

A csoportos alkalmak, elvonulások és egyéb rendezvények esetében színházi előadásként működöm. Gyakran alkalmazom a koránkelő (és egyéb más) kedvezményeket, azok minden előnyével és tulajdonságával.

Ez azt jelenti többek között, hogy a befizetett részvételi díj (amely egyben a részvételre való jogosultság megszerzését jelenti) abban az esetben jár vissza, amennyiben a program nekem felróható okból marad el. (Összhangban az általam választott működési formának megfelelő jogszabályi rendelkezésekkel.)

Ezért kérem, hogy gondold át alaposan a választásod, amikor jelentkezel. Ilyenkor mindenki vállalja a felelősséget azért, ami rá tartozik. Szemléltető példaként írom, hogy kényelmetlen lenne nekem megszervezni mindent, biztosítani a helyed, majd vállalni az anyagi felelősséget azért, mert felbukkant egy lehetőség előtted, ami miatt szívesen lemondanád a részvételt.

Nem azért, mert indokolási kötelezettségem van, csupán emberi közlésvágyból írom ide, hogy az általam szervezett programok javarészt az áldozati létezés befejezéséről, az életünkbe való megérkezésről, a hatalom visszaszerzéséről és a választásainkért való felelősség vállalásáról szólnak. Haladó anyag, nem vitás. Ezért választom azt, hogy a haladó anyag haladó szellemiséggel párosuljon, és hogy minden kedves vendéget és érdeklődőt felnőtt, felelősségteljes és fejlett érzelmi intelligenciával (is) rendelkező létezőként kezelek, mert nekem ez okoz örömöt.

Kísérjen utadon áldás és Fény!