Oldal kiválasztása

Szerelmetes küldetésem

Tapasztalatom szerint léteznek olyan slágertémák, amiket többször, többféle megközelítésből is elő köll venni ahhoz, hogy tartós és mély változások történjenek (persze tudom, hogy sokszor történik, hogy valaminek egy mozdulattal megtaláljuk és egy másikkal kihúzzuk a méregfogát, de legtöbbször egy-egy téma stabilan, sok erős gyökérrel áll életünk talajában, és most ezekre gondolok).

Szeretünk ebbe a kátyúba is beragadni. Mert nem tudjuk, mire vágyunk, mi tesz boldoggá. Nem merjük meglátni, mi tenne boldoggá. Különféle félelmek miatt vakfoltba helyezzük szerelmetes hivatásunkat. Ez általában önbüntetés, de nem szükségszerű, hogy élethosszig tartson.

Hat kérdésen keresztül hozzuk közelebb sorsunk irányát, ezek mellett vizsgáljuk, miért csapda a legkisebb ellenállás, miért csapda maga az ellenállás is, miért csapda a rutin és hogyan ismerhetők fel az álruhás lehetőségek.

Majd, amikor már sikerült a (látszólagos) ellentmondásokkal teljesen összegubancolni a szálakat, a meditáció során mélyen dolgozva megengedjük magunknak, hogy észrevegyük a nagyon is jelenvaló és logikus rendszert.

Részvételi díj: 4.000,- Ft.