Oldal kiválasztása

A kilences hatalma – útmutató változó időkhöz

Érezted magad az elmúlt időben úgy, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól? Hogy valami megmagyarázhatatlan érzés feszít, de nem tudod, mi az? Vagy esetleg mint egy hernyó, ami nem tudja, hogy épp pillangóvá alakul? A hiba nem a te készülékedben van: egy ideje már egy masszív korszakváltásban vagyunk, ami jövő év elején kapcsol igazán turbó üzemmódba.

Erre az új periódusra tekintünk rá a kínai metafizikai rendszer górcsövén keresztül, Emese vezetésével. A kínai metafizika gyűjtőfogalma – többek között – a négyoszlopos sorselemzés (ezt kínai asztrológia néven ismerheted), a ji csing, a feng shui, a kínai numerológia és a qi men dun jia módszereit fedi.

Annyiban más ez az előadás, hogy a résztvevők a jelentkezéskor megadott születési adataik alapján kapnak egy kivonatot, ami alapján a második részben elhangzottakból értelmezni tudják, hogy rájuk milyen hatással lehetnek az energetikai változások. Fontos, hogy ez nem egy személyes kínai asztrológiai elemzés (amennyiben ezt szeretnél, a szervezes.lilith(kukacgmailpontcom) e-mail címen tudod jelezni.) Érintőlegesen lesz szó párkapcsolatról (hisz ez inkább egy éves/személyes elemzés tárgya), lesz viszont szó átfogó társadalmi és gazdasági változásokról, illetve pénzről, karikus feladatokról, és arról, hogy milyen változtatásokat hozhatsz az életedben, ami harmóniában van korszak energetikájával, és simábbá teheti számodra az átmenetet.

Az első rész az általános trendekkel foglalkozik, a második tematikája pedig a következő:

  • Kilences korszak aktivációs kód, avagy hogyan készítsük fel az energiánkat az új időkre
  • Affinitás a kilences korszak energetikájával, jelentések specifikus életterületeken
  • Hol terem a legtöbb babér, avagy metafizikai karrierszervíz
  • Változtasd meg az energiádat, változtasd meg a kapcsolataidat!
  • A sikeres karmikus vizsgák titka a következő 20 évre
  • Egy hexagram, ami megváltoztathatja az életedet

Nagyon fontos, hogy sorrendben tekintsd meg a videókat, és nyomtasd ki a kivonatot, amit az utalástól számítva megküldök neked, hogy biztonsággal tudd követni a képernyőn látottakat. (Ha te már a Kilences korszak szellemében létezel, dolgozhatsz két képernyővel is ☺. Azt viszont előre mondo, hogy egy mobiltelefon túl kicsi, hogy rendesen láss rajta mindent.) 

A részvételhez és az elhangzottak megértéséhez semmilyen kínai metafizikai előképzettség nem szükséges. Minden magyarul és konyhanyelven hangzik majd el, hisz az elsődleges cél az érthetőség. A felmerülő kérdésekre írásban válaszolunk.

Hol: az éterben (felvétel)

Részvételi díj: 14 000,- forint