Oldal kiválasztása

LilithCadmon rendszerállítás

A rendszerállítás igen erős önismereti eszköz, amennyiben nem a problémáink gyökereit akarjuk vizsgálni, vagy a miértmocsárban akarunk dagonyázni, hanem megoldásokat keresünk és valódi változást áhítunk.

A rendszerállítás folyamatosan fejlődő módszerével szelíden és hatékonyan oldhatók fel év(tized)ek óta romboló beakadások, blokkok, destruktív mintázatok. Azon túl, hogy rá tudunk nézni egy rendszer jelenlegi állapotára (családrendszer, párkapcsolat, belső szerepszemélyiségek viszonya, vagy akár ezek kombinációja), elő tudunk állítani egy megoldást, ami egyenesen következik a jelenlegi állapotból, tehát önazonos és megvalósítható az alany számára.

Bármilyen témát hozhattok, amit feszítőnek éreztek. Előképzettség/gyakorlottság szükségtelen, végig ott leszek és részletesen elmondom, mi hogyan történik.

Egy-egy csoport mindig okkal szerveződik épp azokból a résztvevőkből, akik jelen vannak. Akár témahozóként (állító), akár közreműködőként (segítő) érkezik valaki, valahogy mindig épp azok a témák, azok a szerepek találják meg, amikkel aktuális folyamataiban nagyot tud haladni.

Igen, előfordul, hogy az erőteljes oldások és intenzív érzelmek átmenetileg növelik az egyén zsebkendőfogyasztását. Mivel azonban a közeg mindig megtartó, szelíden erős és támogató, ezért hát ezek az érzelmi valamilyenségek is természetes módon zajlanak, és hozzák magukkal a járulékos felismeréseket, ráébredéseket.

Időpont: 2024. február 17., 10.00 és kb. 17.00 óra között

Helyszín: Szigetszentmiklós

Részvételi díj: 

Állítóként: 36 ezer forint

Segítőként: 16 ezer forint

Jelentkezésedet a részvételi díj beérkezésekor tekintjük aktívnak, a szabad helyeket pedig a befizetések sorrendjében töltjük fel.

Témahozóként (állító) bármivel érkezhetsz, amit az életedben aktuális elakadásként érzékelsz (destruktív párkapcsolati modellek, sikertelenség az élet bármely területén, beakadt veszteségélmény, stb.). Ha konkrét témád nincs (vagy lemaradtál a témahozói helyekről), gyere segítőnek. Ilyenkor a többiek témáin keresztül dolgozhatsz a saját lelkeddel, és tapasztalni fogod, hogy ezekből az állításokból is rengeteget fogsz profitálni.

Ha világosan érzed, hogy ott a helyed, legyél ott.

Ha hirtelen és megmagyarázhatatlan ellenérzésed ébred, talán akkor is érdemes átgondolni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.