Oldal kiválasztása

Jogi nyilatkozat

A lilithcadmon.hu oldalon található előadások és meditációk nem minősülnek egészségügyi tanácsadásnak, egészségügyi gyógykezelésnek, egészségügyi terápiának vagy egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem pszichoterápiának, illetve alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást.

Az előadásokat és a meditációkat a felhasználók saját felelősségükre veszik igénybe!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért.

Kérjük, pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal! A meditációk hallgatása autóvezetés és gépek üzemeltetése közben szigorúan tilos.

Az előadások, hangoskönyvek, workshopok és meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hang., és videóanyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen adathordozón vagy online felületen!