Oldal kiválasztása

Jó széllel a sz@%tengeren

Segítség azokra a helyzetekre, amikor összecsapnak a hullámok a fejed felett és úgy érzed, túlnő rajtad a helyzet, avagy egy hanganyag nem átlagos szmötyi-közegre kalibrálva.

Mi, akik ezt a téridőt választottuk életünk hátterének, eléggé belenyúltunk a tutiba. Úgy tűnik, a jelenlegi világkorszak az „állandóság” és „biztonság” fogalmainkat tesztelgeti. Ahogyan laboratóriumi körülmények között: adva van egy tetszőleges populáció, nosza, vegyünk el tőlük valami(ket), tegyünk be hozzájuk másik valami(ke)t, és vizsgáljuk a reakcióikat, egymás közötti viszonyaikat, valamint az egyedek lelki és fizikai állapotát.

Ami engem illet, sokszor érzem magam úgy, ahogyan egy kísérleti fehér egér érezhet…

Ám amíg az egerek legtöbbször passzív alanyai a kísérletnek, viselkedésük és közérzetük csupán a külső körülményekre adott reakció, addig nekünk, embereknek, minden pillanatban adva van a szabad választás lehetősége. Minden és bármely külső körülmény(változás) közepette is használhatjuk hatalmunkat és tudatosságunkat, melyek részint születési jogon illetnek meg bennünket, részint fegyelmezett (eltökélt) munkával eredményesen fejleszthetők.

Ez a hanganyag azért készült, hogy megkönnyítse az eligazodást a mostani változó világban, hogy plusz navigációs segédlet legyen az érdeklődő hajósnak, mert hajózzunk bármilyen matérián, azért a régi mondás ma is igaz: Navigare necesse est.

Mikor: Bármikor, amikor összecsapnak a hullámok a fejed felett és úgy érzed, túlnő rajtad a helyzet.

Elérés: Online tanteremben (mennyiségi és időkorlát nélkül hallgatható)

Részvételi díj: 7000,- forint