Oldal kiválasztása

Retrográdok – meditációs sorozat

A hagyományos (nyugati, riogatós) asztrológia világában nagy divat lett a retrográd bolygókat mumusként beállítani. Amikor egy bolygó a Földről nézve látszólag hátráló mozgásba kezd, mindenki kongatja a vészharangot, és egyéni vérmérséklettől függően kisebb-nagyobb katasztrófákra figyelmeztet a riadórendszer.

Retrográd bolygó pedig mindig akad: vagy a mindenkori jelenünkben (tranzitok), vagy épp a születésünk pillanatának égi képében (radix). Puff neki, senki sem menekül. A különbség csak annyi, hogy a tranzitok átmeneti hatást fejtenek ki, míg a születési képletben elhelyezkedő retrográd bolygók egy életen át tanítómestereink.

Paksi Zoltán asztrozófiai iskolájában megtanuljuk, hogy a csillagos égbolton és a bolygók táncában semmi sincs, ami eleve predesztinálna nehézségre, ártalomra, balszerencsére. A földi síkon túl nincs (és ha jól megvizsgáljuk, a földi síkon sincs) jó és rossz, szándékos ártalom – igaz, szándékos szerencsesüti sincs. Az ember – bizonyos felnőttségi fokot elérvén – saját sorsának alakítójává válik.

A Retrográd-sorozat abban segíti a saját sorsára figyelemmel élő embert, hogy felülírja a régebben betáplált (és asztrológiai körökben a mai napig divatos) félelemprogramokat.

Minden bolygó esetében megvilágítjuk, mire érdemes figyelni, mit jelent maga a retrográd mozgás és hogyan lehet ennek a magas szintjeit megélni. Aztán vizualizációs gyakorlattal gondoskodunk arról, hogy a tárgyi információk be tudjanak épülni a tudatos elme alá.

Ha érdekel, hogy a te születési képletedben van-e retrográd bolygó, az AstroSky ingyenes online verziójában utána tudsz nézni, egyszerűen add meg a születési adataidat, és figyeld, hogy a kördiagramon valamely bolygó jele mellett találsz-e egy áthúzott szárú „R”-betűt. Ha találtál, nyert ügyed van: jogosult vagy használni adott bolygó magas szintjeit akkor is, amikor a bolygó hátramenetbe kapcsol. 😉

Ezen a példaábrán pirossal bekarikázva láthatd, hogy jelennek meg a retrográd bolygók az asztroszkópban.

A felfedezőúthoz és az életedet átalakító mágiához ezúton is sok sikert, csodás felfedezéseket kívánok.

Elérés: online, felvételről, örök eléréssel
Részvételi díj: 7000,-