Oldal kiválasztása

A Mágus 7 ereje

Terrán élve – többek között – megtanulunk a rendszerben jelenlévő erőkkel bánni. Olykor előfordul azonban, hogy homokvihar kerül a gépezetbe és ezek az erők mintha elfolynának, beragadnának.

a Mágus 7 erejeIlyenkor történik az, hogy fáradtak, enerváltak, kedvetlenek és demotiváltak vagyunk. Nem sikerül szépséget és boldog bőséget teremteni, nem sikerülnek a dolgok úgy általában, illetve ha mégis, akkor inkább félresikerülnek.

Mostanában visszatérő motívuma a beszélgetéseimnek, hogy a velem szemben ülő társam fáradtságról, kimerültségről, erőtlenségről és hasonlókról panaszkodik.

Ezeknek a jelenségeknek természetesen helyük van az életünkben, és mindenkor adekvát megoldás, hogy ha fáradtak vagyunk, pihenni köll.

Igen ám, de van olyan, hogy a pihenés lehetőségét kizárja az adott élethelyzet, illetve ha pihenünk is, az sem segít. Ilyen esetekben jó, ha tudjuk, hogy a rendszerben, ahol élünk, különféle erők állnak szolgálatunkra, és ha ismerjük a módját, ezeket az erőket egyszerűen megidézhetjük, használhatjuk és kiaknázhatjuk életünkben. Amikor pedig ezeket az erőket rendeltetésszerűen használjuk, akkor élettelinek, energikusnak, életvidámnak, tettre késznek érezzük magunkat. (Ez az úgynevezett „ide nekem az oroszlánt is!” életérzés.)

Az egynapos kurzuson sorra vesszük a rendszerünkben található hét fő princípiumhoz tartozó erőket, és a kapcsolódó kimerültségek orvoslásának legegyszerűbb módszereit, gyakorlatait. Például ha szexuálisan érdektelen vagy, a nap végére be fogod tudni azonosítani, ez az állapot melyik erőhöz tartozik, és hogyan lehet megfordítani.

A nap folyamán lesz elméleti levezetés, lesz meditáció, lesznek praktikus (értsd: a hétköznapokban használható) gyakorlatok mind a hét erő vonatkozásában.

Végigvesszük és megismerjük a hetes rendszert, amiben élünk. Megismerjük a hét erő természetét. Megtanuljuk beazonosítani az erőtlenségeket a hét erőhöz képest és egyszerű gyakorlatokat veszünk sorra, amelyekkel ezeket az erőket könnyen felébreszthetjük magunkban. A nap zárásaként pedig megbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket.

Itt hívom fel a figyelmet arra, hogy ennek a kurzusnak az anyaga még a tőlem megszokott sűrűséghez képest is extra tömény. Biztosan szét lehetett volna hígítani egy hétalkalmas sorozattá, mégsem tettem – okkal. Eldöntöttem, hogy aki eljön, bírni fogja, befogadja, hasznosítani lesz képes.

A téma ezúttal nem nőiség-, hanem EMBER-specifikus, ezért örömmel és szeretettel várom a témára kíváncsi, nyitott gondolkodású urak jelentkezését is!

A részvételi díj: 25.000,- Ft. 

A részvételi díj magában foglalja a tanfolyam anyagáról készített jegyzetet.

Isten áldjon benneteket!

Anikó