Oldal kiválasztása

Mágikus Szerelem

A Mágikus Szerelem hanganyag eredetileg tranzit (átvonuló) bolygóálláshoz készült, a tranzitsorozat részeként. Aztán ahogyan haladtam a szöveggel, úgy vált világossá, hogy ez a téma szétfeszíti a kereteket, és érvényes lesz akkor is, amikor az aktuális kozmikus hatás elmúlik.

Mostanában életünk minden területe változik (változhat), és ez jól is van így. A keményebb napok (hetek, hónapok) elvitték kapcsolatainkat (is) a teszt-szakaszba, és bizony van úgy, hogy némelyeket elengedünk most.

Ez a hanganyag segít megtalálni lélek szerinti társainkat. Akikkel egy nyelvet beszélünk, akikkel félszavakból is értjük egymást, akiknek nem kell magyarázni, miért vagyunk olyanok, amilyenek, és akik előtt szükségtelen szabadkozni önazonosságunk fizikai megnyilvánulásai miatt.

Általában szerelemre, párkapcsolatra gondolunk, amikor „lélek szerinti társat” emlegetünk, de jusson eszünkbe, hogy barátságaink, munkakapcsolataink és egyéb emberközi relációink is lényegesek, és ezekben is fontos, hogy egymásra találjunk, hogy értsük egymást.

Az emberi lélek is egy nagyobb rendszerbe ágyazódva létezik, láthatatlan szálakkal vagyunk összekötve egymással. Hasonlóan ahhoz, miként az erdő fái kommunikálnak egymással gyökerekkel, gombafonalakkal – fizikai szinten (is).

Mikor: amikor szeretnéd (bármikor hallgatható felvétel)
Részvételi díj: 5000,- forint
Elérés: online tanteremben (bármennyiszer hallgatható lejárat nélkül)