Oldal kiválasztása

Csillagmeditáció

Jelenleg ez a tevékenység szünetel.

Ebben a különleges vezetett meditációban ősképekkel dolgozunk.

NimrodJungi szóhasználattal élve mondhatjuk, hogy a kollektív tudattalanban jelenlévő archetípusokat használjuk arra, hogy intenzív hatást gyakoroljunk a (valódi irányítást és döntéshozatali hatalmat birtokló) tudatmögötti tartományainkra, ahova – legtöbbször automatikusan – a traumáinkat, öngáncsoló mechanizmusainkat, öröklött mintáinkat szeretjük száműzni.

És hogy mitől „csillag”?

Amikor egy adott témával felkeresel, akkor megvizsgáljuk, hogy nálad, a te konkrét, egyedi esetedben az a téma miről mesél, az életed mely egyéb területeivel áll még kapcsolatban. A csillagos égbolt kódfejtő rendszerét és szimbólumait hívjuk segítségül, és a meditáció során a bolygó(helyzetek) magas minőségeit ültetjük el a mélytudatodban. Szerencsés esetben úgy, hogy közben az agyalgós (éber)tudatodat elringatjuk, kikapcsoljuk, pihenni engedjük.

A szimbólumoknak ezen a módon történő újrahuzalozása segít abban, hogy a mély, régóta húzódó nehézségeket intenzíven és rövid idő alatt alakítsa építő energiákká az életedben.

Természetesen bármilyen témára ráültethető egy csillagmeditációs ciklus, első körben én most mégis inkább a nehéz, becsontosodott eseteket várom, különös tekintettel azokra, amelyekbe már több bicska beletörött.

A szimbólumokkal történő életszerelésben – többek között – az a nagyszerű, hogy nem szükséges hinni a módszer hatékonyságában, sikerességében. Az viszont fontos, hogy valódi vágy legyen benned a változásra, mert ez a technika ledobja magáról az alibizést.

Ahogyan minden más tevékenységi ágamnál, itt is tisztelettel kérlek, hogy akkor gyere, ha valóban eredményt akarsz elérni. Ha csak meg szeretnéd nyugtatni a lelked, hogy kipróbáltál egy újabb módszert, egy újabb kísérőt, és (lám!) senki és semmi nem tud segíteni rajtad – akkor nem én vagyok az embered. Ebben az esetben csak feleslegesen raboljuk egymás idejét, és akkor mindenki jobban jár, ha a ciklus árát inkább olyan dolgokra fordítod, amik egyéb módon okoznak tiszta örömöt neked.

Egy ciklus kb. 3-5 meditációs alkalomból áll, melyek időtartama egyenként 90-100 perc. Az első alkalommal megbeszéljük az alaptémádat, és feltérképezzük a hatáshálót (hogy mi mindennel van vagy lehet ez a téma összefüggésben). Ezen első alkalommal a meditációnak egy rövidített verziójával ismerkedsz meg.

A második alkalomra készítem el a te saját, adott helyzetre vonatkozó csillagmeditációdat a releváns szimbólumokkal és történetszövéssel, melyen aztán szép nyugodtan végigmegyünk mi ketten gyertyafényes békében, szelíd biztonsággal.

És – amennyiben szükség van rá – ezt megismételjük incirifinciri módosítással még egyszer-kétszer.

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy témára elég egy 2-3 alkalmas ciklus.

Fontos, hogy két meditáció között teljen el legalább két hét azért, hogy észrevehesd a változásokat, amelyek megmutatkoznak kézzelfogható formában, az anyag síkján.

Nem limitálom a témák számát, amelyeken együtt dolgozunk, de – mint minden egyéb módszernél, így itt is – érdemes arra figyelni, hogy ne alakuljon ki függőség. Ez egy zseniális módszer, de csupán egy módszer. A valódi változást te viszed véghez, a te erőd, a te hatalmad, a te győzelmed minden eredmény, amit ott elérünk.

Életünk folyamán gyakran használjuk hatalmas erőnket és kiapadhatatlan zsenialitásunkat arra, hogy minél furfangosabb akadályokat emelhessünk saját boldogulásunk, saját vágyaink útján, amely akadályokban aztán rendesen fel is bukfencezünk, és szidjuk az életet, hogy milyen mostoha.

A foglalkozások célja többek között ez: széttörni a destruktív mintákat és újakat (építőket) rajzolni. Ráébredni a saját erődre, kényelmesen biztonságban érezni magad benne, hogy a jövőben már kísérő nélkül, önállóan is használhasd a saját boldogulásodra. Hiszen a kreativitásunk, erőnk és életörömünk azért adatott, hogy boldogságot teremtsünk velük itt, az anyag szintjén, a földi létezésben.

Ezzel a módszerrel mindenki seprűt kap a kezébe, hogy a saját portáján sepergessen. Tudod: felelősség, hatalom, szeretet, stb. És igen: ettől például jobb hely lesz a világ, szebb dolog lesz az élet.

A csillagmeditációt kizárólag személyes jelenléttel végzem a TÉRA helyiségeiben, Óbudán. Ha hívtok, egyéb helyszínre is (vidékre is) jövök, ha összegyűlik annyi érdeklődő (egy napra minimum 4, maximum 5 fő). Ennek a részleteiről e-mail-ben tudunk egyeztetni.

A meditáció díja alkalmanként 21.000,- Ft.

Időpontot foglalni 10.000,- Ft előzetes átutalásával tudsz, a számlázás és fizetés részleteiről szintén e-mail-ben küldök tájékoztatást.

Ahogyan a többi konzultáció esetében, itt is arra kérlek, aludj rá párat, mielőtt jelentkezel, és csak akkor írj, ha valóban ide húz a lelked.

Isten áldjon!

Anikó