Oldal kiválasztása

Rezgésszintemelés magyarul

A rezgésszint felemelése kicsit megfoghatatlan spirituális kategória, amit sokszor és sokan emlegetnek, de a hogyanjáról kevesebb szó esik. Ezen az alkalmon demisztifikáljuk ezt a témakört és gyakorlati segítséget adunk az erre törekvőknek.

„Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésben.”
– Nicola Tesla – 

„Vidám, gömbölyded,
zöld kis szagok ugrálnak:
borsóleves fő!”
-Fodor Ákos-

Azt tanították nekünk fizikából, hogy amikor egy rendszerrel hőt közlünk, mint például, amikor elkezdjük melegíteni a borsólevest, a rendszerben lévő részecskék egyre jobban izegnek-mozognak, ahogy növekszik a közölt hő mennyisége.

Minél melegebb a leves, annál izgatottabban táncolnak benne a részecskék.

No most az emberlény is ilyen borsószerű jelleget vesz fel, amikor érzelmekről, hangulatokról esik szó.

Amikor nehéz érzelmek uralkodnak lényünkben (úgy mint bánat, harag, gyűlölet), a lelkünk olyan, mint egy tál szomorú, dermedt, kinyaffadt borsóleves. Erre mondják spirituális körökben, hogy alacsony rezgésszinten vagyunk. Aztán történik valami csodálatos (tehát a Létezést hőt közöl a szervezetünkkel), és a borsók életre kelnek: elkezdünk izgatottan ficánkolni, belénk bújik egy zsák bolha, nehezen tudunk megülni a fenekünkön. Az lelkesedés, az örömteli izgalom és a boldogság ilyen táncoló borsóállapotok, ilyenkor azt mondja az ezo-népség, hogy magas a rezgésszintünk.

Az érzelmi alkímia tudománya foglalkozik az állapotok közötti tudatos átjárhatósággal.

Ha te is vágysz arra, hogy tudatosan légy képes módosítani a „rezgésszintedet” (magyarul: tudatosan határozz arról, milyen állapotú borsó akarsz lenni sorsod levesében), akkor töltsd velünk ezt az estét. Egyszerű módszerekről, törvényszerűségekről és eszközökről mesélünk, amik jobbá teszik az életet a fizikai síkon.

Elérés: felvételről (3 óra)
Helyszín: Az éterben (Zoom – utólag elérhető marad felvételről)
Részvételi díj: 7500,-
(Spirituális segítő bérletben a „Feketeöves spirituális (ön)védelem” alkalommal együtt: 13000,-)