Oldal kiválasztása

Tranzitmeditáció – Élethangolás tranzit-kottából

Félelem, feszültség és akadályozó hiedelmek helyett vess fénymagokat! Mert minden fényszögnek, minden tranzitnak van magas szintje, amivel felemelheted az eddig nehezen megélt élethelyzeteidet!

Az évszakonta közzétett, mindig megújuló, aktuális bolygóállásokra hangolt tranzitmeditációs gyakorlatok célja és hatása tulajdonképpen egy beépített előrejelzés, vagyis egy kód elhelyezése a tudattalanban (az én irányításommal mindenki önállóan intézi), amely biztosítja, hogy a körülöttünk és bennünk mozgó energiákat és inspirációkat úgy használjuk, hogy azokból öröm szülessen.

(Ez is a PraktikusMisztika© szerves része, gyakorlati foglalkozás.)

Bővebben az aktuális tranzitmeditáció hátteréről

Idén március 20-án, (magyarországi idő szerint) hajnali 4 óra 7 perckor kezdődik a tavasz.

A tavasz az asztrozófiában a négy napfordulati pont közül a leghangsúlyosabb, innen számoljuk az új esztendő kezdetét.

A mostani tavaszkezdet (amikor a Nap belép a Kos zodiákusi jelébe) az anyagba teremtés lehetőségéről szól. A fizikai szintről, az építésről, a létrehozásról. Persze van mögötte mágia (hiszen a Nap még mindig együttállásban van a Neptunusszal), de a reflektor valójában arra vetül, mi történik meg a fizikai szinten, az anyag világában is. Ehhez a teremtéshez, a konkrét fizikai cselekvéshez kapunk erőt a Plútóval szembenálló Holdtól (ők adják az energiát a gyökeres változásokhoz), a Vénusz-Szaturnusz együttállástól (innen érkezik az anyagban megmutatkozó teremtés, a kézzelfoghatóság inspirációja). Hozzájuk kapcsolódik még így-úgy a Bika földes, stabil jelében álló Jupiter és Uránusz.

A Nagy Kezdet, az Új Kezdet ereje ebben az esztendőben az anyagi világunkra, a konkrét fizikai létezésben megmutatkozó változtatásra, kreativitásra irányul.

 

A meditáció 2024. június 20-ig elérhető marad.

Fontos, hogy a gyakorlatot mindenki egyedül, zavartalan környezetben végezze, ahányszor jónak látja az adott időszak alatt!

A részvételi díj 4000,- forint.

Jelentkezés: folyamatosan

Szeretettel várok mindenkit, aki ott érzi a helyét. Alább olvashattok kedvcsinálónak pár visszajelzést az eddigi résztvevőktől, illetve megválaszoltam pár kérdést, ami beérkezett a tranzitmeditációkkal kapcsolatban.

Anikó


MIT MONDANAK, AKIK MÁR VÉGEZTEK TRANZITMEDITÁCIÓT?

„Hálásan köszönöm, hogy megcsináltad ezt a meditációt. Csodálatosat alkottál, és a tempó, a hangod tökéletesen vezet az elejétől a végéig.

Az este hallgattam meg először, és hát hellyel, közzel bele is aludtam, csak néhány erőteljes szimbólum képét hallottam – és láttam – meg, de a végére nagyon kellemes érzés járt át. Ma reggel ezzel kezdtem a napot, hogy ismét meghallgattam, és hát csodálatos élmény volt. A végén az egész testemben bizsergett, áramlott az élet, az életöröm. 4 nap múlva lesz az 57. születésnapom, örömteli kíváncsi nyitottsággal várom e meditáció hatásának megnyilvánulásait az életemben!”

T. Gabriella

„Már az első hallgatás után rendkívül gyors teremtő folyamatok indultak el, és olyan témákban (apa lánya kapcsolat, párkapcsolat, miért tartok jelenleg ott, az életemben, ahol jelenleg) amikben évek óta rágom a „csontot” világosodtam meg napok alatt. Köszönöm😊

B. Anikó

„Nagyon hasznosnak találtam, rengetegszer meghallgattam. Szerintem beindított valami nagyon jót az életemben. Köszönöm.”

Anett

„Hallgatva a tranzitmeditációt első alkalmakkor elaludtam, aztán tudatosan figyelve arra, hogy ébren maradjak elképesztő élményben volt részem. Tudom, hogy belealudva is hat a tudattalanomra, de végig ébren végre régóta bennem lévő kérdésekre kaptam megoldó kulcsokat. Először úgy írtam, hogy „mintha olyan érzés lett volna”, de töröltem, mert újabb meghallgatáskor bizonyossá vált az érzés. 
Egyik fő esti szertartásommá vált a tranzitmeditáció hallgatása, várom az újabb időszak meditációját! 
Hálás szívvel köszönöm!”

A. Gabi

„Szeretném megköszönni ez a lélekemelő csodálatos meditációt, annyira gyönyörű élmény, nem találok szavakat! HATALMAS KÖSZÖNET ES HÁLA ÉRTE!”

H. Niki

„A tranzitmeditáció ötletét zseniálisnak tartom es nagy izgalommal vettem fülbe az elsőt. Nem csalódtam, a meditáció működik. Nem drasztikusan indított be valamit, inkább lepkeszárny-rebbenés szerűen. De ezt mondjak az első élményekre is, amikor megerezzük várandós anyakent a pici mozgását es abból is mekkora nagy ‘dolog’ kerekedik. 🙂
Esetemben például: hajlamos vagyok a negatívat, sötétebbet választani. De az elmúlt hetekben többször nem ezt tettem, hanem nyitottá váltam a könnyedebbre, lazult a genetikusnak hitt vendetta-approach. Szerintem ennek a magját a tranzitmeditáció ültette el.
Nagyon varom a következőt!”

B. Hajnalka

„Mikor először olvastam a tranzitmeditáció lehetőségéről egyből éreztem, hogy ezt ki kell próbálnom. Abban a periódusban amúgy is egy életre szóló lehetőség es változás volt kialakulóban az eletemben. Es jól akartam dönteni. Jól akartam választani. Mielőtt meghallgattam volna a meditációt elég ideges voltam. De a végére teljesen visszatálaltam a nyugalomba, derű, boldogság volt rajtam. Es a nagy pillanatra teljes nyugalomban voltam, mert tudtam, hogy minden úgy történik, ahogy számomra a legjobb. Köszönöm, csodálatos élmény volt, es nagy hasznát lehet venni. A tér amit megteremtesz mindeközben meleg, nyugtató, biztonságos ( en így ereztem). Örömmel gondolok vissza rá, es még biztosan fogom használni, mert miért ne használjuk ezt a lehetőséget a saját érdekünkben, ha mar megadatott. Szóval hála érte, mert nálam működött. Köszönöm szépen.”

Sz. Krisztina

„Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy vezetett, az adott csillagállasokkal kapcsolatos meditációt rugalmasan végezhetem, amikor és ahogy én akarom/tudom. Szintén pozitív, hogy annyiszor hallgatom meg, ahányszor csak akarom. Sajnos többszöri nekifutásra tudtam csak végighallgatni, de így sikerült maximálisan ellazulnom, relaxálnom. Köszönöm es kíváncsian varom a folytatást.”

F. Melinda

„A tranzitmeditáció bevezetőjében elmondtad, hogy semmi gond, ha valaki belealszik, viszont ajánlottad, hogy lehetőség szerint „éberen” is hallgassuk meg. Én pont így jártam, az első alkalommal úgy éreztem, hogy csinálom, hallom, néha ugyan kicsit távolról, és a végén rájöttem, hogy igazából bele aludtam. Éppen ezért legközelebb igyekeztem úgy alakítani, hogy végig „részt vegyek benne”. A hatás? Egyik ámulatból a másikba estem, hogy milyen csodálatos élményt kaptam a vezetésed által! 2 nap múlva pedig nagyon jó érzésekkel ébredtem, több dologról határozottabb elképzelésem született, „madarat lehetne fogatni velem” érzéssel telt az egész napom.
Köszönöm!”

K. Magdi

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az a tranzit?

A tranzit egy asztrozófiai/asztrológia kifejezés, és az aktuális bolygó- és csillagállásokat jelenti.

Mi az a tranzitmeditáció?

Az előttünk álló 2-3 hetes időszak legmarkánsabb bolygóhatásaira hangolt intenzív és erős gyakorlat, jellegében irányított vizualizáció melyet megváltozott tudatállapotban végzünk.

És mire jó?

Módosult tudatállapotban szimbólumok (konkrét szimbólumok és jelképes történetek) segítségével behangoljuk az érintett bolygók mozgásának és kölcsönhatásának magas szintjét, hogy amikor éljük a hétköznapi életünket és érkezik A Helyzet, akkor automatikusan bekapcsoljanak ezek a – könnyítő, segítő – energiák a tudattalanunkban.

Ez egy egyszeri alkalom?

Nem, ahogy a csillagok állása is folyamatosan változik, ehhez igazodik a tranzitmeditációk tartalma. Nagyjából 2-3 hetente érkezik az új, éppen aktuális csillagháttérre hangolt meditáció, ami mindig más, mint az előző. Az adott meditáció csillaghátteréről mindig külön kisvideóban beszélek, ami szabadon elérhető az oldalon és a YouTube csatornámon.

Honnan tudom, hogy jól csinálom-e?

Biztos, hogy jól csinálod. Akkor is, ha bealudtál. Amiatt sem kell aggódni, ha nem lesznek egyből eget rengető megéléseid. Mindenki másképp működik. A tranzitmeditációnál a lényeg nem maga a meditáció folyamata, csak ennek során rejtjük el a kulcsokat, amik aztán az időszak alatt aktiválódó helyzetekben feltesznek minket magasabb oktávra a megélési skálán, illetve hallhatóbbá teszik a lélek sugallatait. Amire érdemes odafigyelni, hogy volt-e olyan szituáció az életedben, amire minőségileg más választ adtál, mint általában. Ez az a hatás, amit megcélzunk.

Mi történik, ha átutaltam a díjat?

A hozzáférést az online tanteremhez, ahol a (már aktív) tranzitmeditáció elérhető, az utalások beérkezése után max. 1 munkanappal (de tipikusan inkább pár órával) kapod meg a support[kukac]freshmember[pont]com címről. (Ha új tranzitmeditációt rendeltél meg, annak kezdetekor kapod meg a belépési adatokat.) Elképzelhető, hogy levelező szolgáltató nem a beérkező levelek közé teszi ezt a levelet, ezért érdemes felvenni a címet a címlistádra. Fontos, hogy a számládat már futó tranzitmeditációk esetén mindig a belépési adatok után küldjük, így ha azt előbb kapnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot a szervezes.lilith[kukac]gmail[pont]com címen.