Oldal kiválasztása

Nagy Tavaszi Bőségteremtő – a praktikus mágia jegyében

Kalandra invitállak a Mágia birodalmába. Olyan kalandra, ami kihat a fizikai valóságodra is.

Egy dolog vágyni a boldogságban megélt fizikai bőségre és jóllétre, és egy másik dolog tenni is érte. Igen, akár a mágikus tartományban is.

Neked való ez a program, ha az anyagi bőséggel kapcsolatban némi elakadást, gátoltságot, megtorpanást érzel. Ha nem vagy még ott, ahol szerinted lehetnél.

Nem ígérem, hogy varázsszőnyegen elrepítelek ebbe a létállapotba. Azt viszont felelősséggel ígérem, hogy az általam mutatott folyamat közelebb visz a célodhoz. Lehet, hogy nem egy pillanat alatt, de a lépésről lépésre haladás is jobb, mint a helyben toporgás, igaz?

Ezen az utazáson szükségtelen kecskevérrel összekenned bármit is. Semmilyen élőlényt nem kell bántanod ahhoz, hogy kifésülhesd a gubancaidat és biztonsággal szintet léphess az anyag világában. A dolog elméleti része egyszerű lesz és logikus, a rituálékon pontosan végiglépkedünk, hogy mindig tudd, mit csinálsz és miért.

Ha velem tartasz, pontosan meghatározott időpontokban végzendő gyakorlatokat osztok meg veled, lépésről lépésre. Átvesszük, hogy mikor csinálj pontosan miket ahhoz, hogy

(i) a lehető legteljesebb rálátást szerezd az akadályozó mintáiddal kapcsolatban,

(ii) ezeket hatékonyan felszámold,

(iii) újrafogalmazd a lelkedben élő, boldog bőségre vonatkozó szabványt, és

(iv) kiküldd az Univerzumba a „szabad” jelzést (hogy a vágyott – de még reálisan elképzelhető – minőség megérkezhessen a fizikai valóságodba).

Amit nem tudok garantálni, az a 3 napon belüli lottó Jackpot.

Amit tudok garantálni, hogy mire a végére érsz ezeknek a gyakorlatoknak és szertartásoknak, akkorra elhárulnak az akadályok a számodra komfortos bőség megélése elől, és ami lehetővé válik számodra, az pontosan olyan lesz, amire tudatosan és a józan ész szerint most vágysz.

Taposóaknák nélkül, rejtett apróbetűk nélkül.

Ehhez persze kelleni fog a te odaszánásod és cselekvésed is.

Az én részem az, hogy elmesélem, mikor csinálsz micsodát (és pontosan miért), és ezt végigviszem az adott gyakorlat mind a négy fázisán.

Te megkapod kigyűjtve a dátumokat, napszakokat, irányokat és cselekvési rendet, amiken végig tudsz menni. No és megkapod a miérteket is, hogy ne csak végrehajtsd a tervet, hanem értsd is, mit miért csinálsz.

Izgalmasan hangzik, igaz?

Ha úgy érzed, ott a helyed, akkor gyere és tegyél aktívan az anyagi biztonságodért, boldogulásodért, a fizikai síkon és azon túl is.

A program korlátozott ideig lesz visszanézhető (tekintve hogy a módszernek nincs ugyan lejárati ideje, a konkrét időszakra vonatkozó dátumoknak viszont van).

Időpont: 2024. április 14. 18 óra (később visszanézhető, ha épp nem tudnál élőben jelen lenni.)
FONTOS: Az előadás június 9-ig megvásárolható. A folyamat megkezdésének utolsó időpontja 2024. június 14.
Helyszín: az éterben (Zoom)
Részvételi díj: 13 ezer Ft/fő

A férőhelyek az élő előadásra limitáltak, így azokat a beérkező utalások sorrendjében töltjük fel.