Oldal kiválasztása

PRAKTIKUS MISZTIKA BELSŐ KÖR

Egy klub azoknak, akik szeretnék mélyebben beleásni magukat a spiritualitás, ezotéria és önismeret világába. Egy interaktív csoport, ahol mélységében járjuk körül a tagok által választott  és az általam hozott témákat. Egy közösség ahol együtt gondolkodunk, interaktív módon kommunikálunk, és együtt formáljuk valóságunkat.

Aktuális alkalmak:

Október: Felnőtt vágyak sötét oldala, avagy szexistenek árnyékai
November és december: Szabadíts meg a Gonosztól – avagy árnyékol(d)ástechnika okosan I. és II.

Információk, gyakran ismételt kérdések és vélemények a PRAKTIKUS MISZTIKA BELSŐ Körről.

Mi az a PRAKTIKUS MISZTIKA BELSŐ KÖR?

Egy zártkörű klub azoknak, akik szeretnék mélyebben beleásni magukat a spiritualitás, ezotéria és önismeret világába. Egy interaktív csoport, ahol mélységében járjuk körül a tagok által választott és az általam hozott témákat. Egy közösség ahol együtt gondolkodunk, interaktív módon kommunikálunk, és együtt formáljuk valóságunkat.

Hogy működik?

A Facebookon találkozunk havonta kétszer, ahol élő bejelentkezésben beszélek az általam hozott és általatok javasolt és megszavazott témákról. A teljes klubhónap folyamán pedig írásban kommunikálunk. A későbbiekben tervezzük az élő találkozást is, ahogy azt a körülmények engedik.

Mi van, ha nem tudok élőben ott lenni?

Minden élő bejelentkezés visszanézhető az adott hónapban a Facebook csoportban, az új hónap kezdetekor pedig átkerül az archívumba.

Ez egy női kör?

Bár – ahogy a spiritualitás, ezotéria, és önismeret világában mindenhol – itt is felülreprezentáltak a hölgyek, szeretettel látjuk az urakat is. Az egyetlen kritérium a 18 éves korhatár, mivel tabuk nélkül beszélgetünk akár a szexualitásról is.

Mennyi a tagsági díj?

A klub tagsági díja 5500,. Ft/hó (2 alkalom), 15000,- Ft/negyedév (3 hó, 6 alkalom), 29000,- Ft/félév (6 hó, 12 alkalom).

Bővebb információ: https://www.lilithcadmon.hu/praktikus-misztika-belso-kor-invitalo

Mit mondanak, akik már tagok?

Körülbelül hat éve foglalkozom önismerettel, spiritualitással, és jó pár online csoport tagja is voltam. Azért szeretem a PMBK-t, mert amellett, hogy sok lényeges információt kapok, azért hagy teret a saját ritmusban történő feldolgozásnak is. Számomra ez fontos. Bár ha minden nap lenne valami, akkor is a csoport tagja lennék. Amit szeretek még, hogy az alapokkal is foglalkozunk, és interaktív a csoport működése. Mivel az utóbbi időben rá kellett jönnöm, hogy kimaradt pár dolog az alapoknál, és muszáj ezeket rendbe tennem, örülök ezeknek a témáknak.

Igazából a csoport nagyon barátságos és támogató, és használható információkat ad a misztikáról, amit mindenki felhasználhat az életében. Nekem külön tetszik, hogy mindez mindenféle ezo-sallang nélküli hangnemben történik, így életközelibbé, emberközelibbé válik a misztikum. Szerintem ez is nagyon fontos.

J.T.

A Facebook élőket már az elejétől fogva nézem – a belső körös alkalmaknak valóban más a hangulata. Nagyon jók a (javasolt) témák, valahogy mindig pont azokról van szó, amik épp engem is többé vagy kevésbé foglalkoztatnak. Maga a PMBK nagyon sokat ad, mindig nagyon várom a következő alkalmat, a jegyzetfüzet is elő van készítve. Sokszor tanulok újat vagy látom ugyanannak a kockának/körnek/akárminek a másik oldalát, de előfordul az is, hogy Anikó megerősít abban, amit eddig X témáról gondoltam/tapasztaltam. A kutya általában ott van elesve (az a könnyített verzió; ha elásva van, az a nehezebb), hogy elméletben minden szuper, csak a gyakorlattal akadnak olykor gondok. Szerencsére Anikó sok praktikát oszt meg velünk az elmélet mellett arról is, hogy a gyakorlatban hogyan működjünk jobban. Bölcsességeket, spirituális gondolatokat, stb. sokszor sok helyen nagyon „komplikáltan“ fogalmaznak meg, amit tapasztalatom szerint sokan (én sem vagyok kivétel) félre is értelmez(het)nek. Anikó a példákkal, a történetekkel, a viccekkel tarkított magyarázataival olyan nyelvre fordítja le a magvas gondolatokat, hogy az egyszeri ember (én) is megértse és/vagy más szemszögből tekintsen arra, amiről már százszor hallott.

Az eddigi tudásom, tapasztalataim (agykontroll, pránanadi, könyvek, youtube, stb.) bővítéséhez nagyban hozzájárul a PMBK, nem beszélve arról, mennyit segít az önismereti úton.

L. Sz.

Őszinteséged, közvetlenséged kincs számomra. Ahogyan önmagad vagy tisztán, kendőzetlenül. Kimondod tiszta szándékkal, amit gondolsz erősen megbolygatva a határokat a mélységekbe hatolva, és mindezt humorral megspékelve, bűbájos huncutsággal, lényegre törően…. úgy teszed, hogy érezni benne erődet, szeretetedet. Ebben az általad kialakított intim körben  bármit lehet kérdezni. A válaszok pedig egyszerűen sziporkázóak, világosak és nagyon hasznosak számomra, gondolom mindazok számára is akik az önismeret útján járnak és valójában mindannyiunknak, akik úgy döntöttünk, hogy elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy más minőségben éljük életünket, letegyük önbüntető programjainkat. Örvendek, hogy ezt választottam. Hálásan köszönöm Léted és az egész csoportot!

T.I.

Gondolkodó emberek számára hiánypótló, pszichológiai szemléletű, de abszolút közvetlen formában megjelenő előadásokat hallgathatok. Mindennapi problémákat boncolgató, a valóságot megragadó, könnyen érthető megoldásokat kaptam, kellemes humorral fűszerezve.

B.R.

A Belső Kör nagyjából olyan, mint amilyenre számítottam az invitálóban leírtak alapján. Nagyon tetszik, hogy Anikó alaposan körüljárja a feldobott témákat, látszik, hogy készül az alkalmakra. Jó, hogy mindig lehet kérdezni, nincs tabu téma és szívesebben is kérdezek a csoport zárt jellege miatt. A témák is tetszenek; van, ami jobban érdekel, van, ami nem feltétlenül, vagy kevésbé aktuális számomra, de minden etapban van valami, ami miatt megérte meghallgatni, valami újdonság vagy érdekesség, más nézőpont. A személyes alkalmakat már nagyon várom, remélem, hogy haza tudok utazni néhányra. Úgyhogy, én nagyon örülök, hogy vagytok, és hogy van PMBK is, remélem lesz még jó sokáig. 🙂

A.A.

A Körnek jóval intimebb hangulata van, mint egy Kérdezz-felelek nyílt „beszélgetésnek”. Még egy szexmentes kérdést is szívesebben teszek fel itt, mint a másik fórumon, pedig biztos érdekelné a szélesebb nézősereget…

M.O.

Nagyon szeretem, hogy kendőzetlenül őszinte vagy, Anikó. Mindig elmondod, mit gondolsz, akkor is, ha tudod, lesz, aki felszisszen a hallottakon. Feszegeted a határokat, a komfortzónát. Tabukat döntögetsz az élet nagy dolgait és a spiritualitást illetően is.

W.Á.

Számomra intimebb hangulata van ennek a csoportnak. Azon mérem le, hogy van-e kedvem, indíttatásom hozzászólni a dolgokhoz… most is ezt teszem. A „mini szemináriumok” hangvétele közvetlenebb és konkrétabb, hasznosabb információkat kapok egy-egy téma kapcsán. Kétszer hallgattam meg a legutóbbi kettőt… és még fogom is. Szeretem ezt a kis csoportot. Köszönöm, hogy létrehoztátok.

A.M.