Oldal kiválasztása

Hozd ki a legtöbbet a Jang Fa Sárkány évéből!

2024 sok mindennek ígérkezik – az unalmas nem tartozik ezek közé. Ezen az előadáson a szokásos éves előrejelzésen túl megvizsgáljuk a kínai metafizika több ágán keresztül, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a február 4-én induló Jang Fa Sárkány évéből.

A kínai metafizika sorozat következő részeként 2024-ről lesz szó, általánosságokon túl is, ahogy már megszokhattátok. A cél, hogy egyénileg értelmezhető, praktikus jó tanácsokkal lássalak el titeket ezen az online előadáson, és közösen felkészüljünk a várható kihívásokra, a témát több metafizikai modalitás szemszögéből is körbejárva.

A korábbiakhoz hasonlóan a résztvevők a jelentkezéskor megadott születési adataikból kalkulálva kapnak egy kivonatot (mindazok, akik január 9-ig rendezték a részvételi díjat január 11-ig bezárólag, akik később rendezik, azok a befizetéstől számított 1 munkanapon belül), ami alapján értelmezni tudják, hogy az előadáson az általános előrejelzésen túl elhangzottakból konkrétan rájuk mi vonatkozik. (Fontos, hogy ez nem egy teljes, személyes kínai asztrológiai előrejelzés, de azt az előadás résztvevői kedvezménnyel vehetik majd igénybe az eseményt követően.)

A részvételhez és az elhangzottak megértéséhez semmilyen kínai metafizikai előképzettség nem szükséges. Minden magyarul és konyhanyelven hangzik majd el, hisz az elsődleges cél az érthetőség.

Dátum: 2024. január 11. 18:00 (online, felvételről, később is elérhető marad)

Részvételi díj: 14 000,- forint

Emese