Oldal kiválasztása

Ti írtátok

Vélemények a Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia sorozatról:

„Jó ideje szemezgettem Anikó eseményeivel, a posztjait rendszeresen olvasom. Aztán jött ez a lehetőség, és az érzés, hogy „igen, szeretnék Anikótól (is) tanulni”. Az asztrozófia számomra nem ismeretlen és érintetlen terület. Már az első modulnál azt éreztem, hogy „Úristen, de jó, hogy jelentkeztem.” Nem voltak elvárásaim, és már az első videóban betalált egy-két gondolatfonal azzal kapcsolatban, ami éppen aktuális az életemben. Azt gondoltam, hogy az év elején befejezett asztrozófiai tanulmány után, idén nem lesz új dolog, aminek nekikezdek.  Személy szerint már az első modullal is sokat adott Anikó ahhoz, amit eddig megtanultam másnál az asztrozófia rejtelmeiből. Segít még jobban elmélyíteni azt, amit tudok, és nem utolsó sorban kiegészíti nagyon sok plusz információval. Nagyon szeretem Anikó stílusát, a humorát, ahogy egyszerűen, mégis nagyon érthetően kezd bevezetni ebbe az újabb csodás utazásba és adja át a tudást.”

M.M.

„Kínai asztrológiát tanultam és tanulok jelenleg is. Oda is és ide is az önismeret és az életem megértése utáni vágy vezetett. Az asztrozófia új és ismeretlen számomra. Már most tudom, hogy nem bánom meg, hogy jelentkeztem. Hallgatom Anikót és imádom az előadásmódját. Érthető, humoros, vagány. Érezni, hogy hatalmas tudással rendelkezik. Szerencsés vagyok, hogy ebből a tudásból kaphatok.”

S.E.

 „Évek óta tanulok asztrológiát, karma asztrológus vagyok. S hogy miért kezdtem bele az online önismereti asztrozófiába? Igyekszem magamat minél több oldalról megvizsgálni.Az asztrozófia mindig is érdekelt, azonban olyan életutat választottam, hogy az iskolába utazásokat, nem tudtam volna megoldani, így viszont számomra is elérhető ez a tudás.Kifejezetten tetszik, hogy a megélési lehetőségek felső szintjeivel is foglalkozik az anyag. No meg, ha valaki a teremtés felé fordul, az nem rombol…. Úgy hiszem, hogy minden energia és az intelligens áramlás „online úton” is terjed. Vagyis függetlenül attól, hogy találkozunk e személyesen, a térben elérjük egymást és az információt is. Köszönöm a munkátokat, mindazt, amit beletettetek, hogy másokat megtanítotok halászni!”

K.T.M.

„Számomra már nem volt ismeretlen az asztrozófia. Érdekelt, vonzott, előadásokat hallgattam stb. Most szeretném megtanulni, érteni es alkalmazni. Az online lehetőség miatt választottam ezt a lehetőséget, és izgultam, hogy fogom érteni stb. De megnyugodtam. Anikó magyarázatai érthetők, a vázlat és az előadás tökéletes összhangban van. Varázslatos utazásba kezdtünk, és nekem az is jó hogy visszahallgathatom az anyagot. Így amit elsőre nem értettem, később összeállt.”

H.I.

„Én nagyon megörültem, amikor tudomást szereztem arról, hogy online (is) lehet az asztrozófiával ismerkedni, bár volt bennem egy kis szkepticizmus, mennyire „jön át” majd a dolog így képernyőn keresztül, és mennyit fogok érteni belőle. Anikó videóit, élő bejelentkezéseit már egy ideje figyelemmel követem és imádom a NŐT, meg a stílusát meg mindent úgy egészben… Mikor meghallgattam az első videót, nem csalódtam. Nagyon tetszik, világos, érthető, és rögtön az 1. részben hangzottak el mondatok, magyarázat a lélek leszületésével, a karmával kapcsolatban, ami megérintett, és oldott bennem sok mindent… Hihetetlen, olyan szintű „Aha momentum”, megértés, és mondhatni blokkoldás történt, amit először fel sem fogtam, csak napokkal később. Úgy érzem, megérte belevágni, sokat adott, pedig „csak” az 1. anyagnál tartok. Köszönöm szépen a lehetőséget, főleg így, hogy külföldiként nekem ez az online forma nagy segítség! Lányok, áldás a munkátokra és Rátok!”

M.É.

„Régóta érdekel az asztrozófia, mégis egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem az Önismereti Asztrozófia sorozatra, és nem bántam meg! Évek óta nagy örömmel és kíváncsisággal olvasom Anikó írásait, imádom a stílusát. Célom az önismeret és az életem egyes eseményeinek megértése. Nincs előképzettségem. Nagyon tetszik az online forma, hogy visszahallgatható. Nagyon jól átjön minden szó. Többször meghallgattam és minden alkalommal felfedezek valami új információt. Igyekszem a gyakorlatba átültetni a tanultakat. Úgy érzem, hogy már az első lecke nagyon sokat adott nekem. Hálás vagyok a lehetőségért!”

L.E.

„Évek óta követem az online térben és személyesen is Anikót. Tudom, hogy amit Ő ad át az utánozhatatlan stílusával, hatalmas tudásával, gyönyörű Lelkével az számomra mindig ajándék. Három évig tanultam asztrológiát, azonban mindig volt egy hiányérzet bennem…a Csillagok…mert az asztrológiában a bolygóké volt a főszerep,és sajnos sok esetben negatív megvilágításban mutatták be őket, illetve a fényszögeket is. Személyes elemzésemkor Anikó rávilágított a lehetőségeimre,megértettem önmagam működését,az életemben történt események miértjét…biztatás, elfogadó szeretet, fény, amiket akkor, ott kaptam…amitől szárnyakat éreztem magamon. Aztán pár év múlva Paksi Zolinál elkezdtem az asztrozófiát, ami fantasztikus volt, de élethelyzetbeli változások miatt abbahagytam, bízva abban,hogy a univerzum hoz még lehetőséget és..hát..a vágy létrehozta a megvalósulást…alig vártam,hogy kezdődjön az Önismereti Asztrozófia sorozat, élvezem az anyag minden percét! Amint megérkezett meghallgattam, aztán hagytam magamnak időt átérezni mindent, most újra nézem, már néha megállítva, a kinyomtatott jegyzetet a hallottakkal kiegészítve. Olyan jó, hogy itthon, kényelmesen, a saját tempómban haladhatok! Köszönöm a lehetőséget! Kívánok mindenkinek örömteli felismeréseket!”

R.B.

„Szkeptikus voltam abban a tekintetben, hogy lehet-e online módon asztrológiát/zófiát tanulni. És voila, lehet! Hobbiból tanulom. Egyszerűen azért, mert érdekel, mert hozzám tesz valamit. Life és párkapcsolati coach vagyok egyébként, amit imádok, ez a szerelem munkám, nem szeretnék változtatni. De ezt a rendszert meg akarom tanulni. Anikó számomra hiteles, a legtöbb gondolatával tudok azonosulni. A meditáció előtte nagyon hasznos. Nem is gondoltam mennyire! Először anélkül kezdtem neki, így tudom a különbséget. Amúgy meg ma egy új kliensnél spontán bekúszott a gondolat, hogy vajon mennyivel célirányosabb kérdést tudnék feltenni, ha ismerném a képletét, és a hozott feladatát?!”

SZ.T.

„Nagyon tetszik a Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia sorozat, amint megkaptam azonnal hozzákezdtem. Mindenkinek ajánlom, mert érthető, világos, érdekes, szellemes! Nagyon hasznos a tudásanyag, önismeret tekintetében hatalmas segítséget nyújt! Máris sok rálátásom nyílt egy-egy zodiákusi jel működésének tekintetében! Ami a legfontosabb számomra, hogy a boldog, örömteli, vágy alapú élet megteremtéséhez segít hozzá minket Anikó! Hogyan tudom a hozott energiáimat a lehető legmagasabb szinten működtetni! Zseniális, imádom!!!”

K.Z.

„Teljes bizalommal kezdtem bele az online Önismereti Asztrozófiába. Az első perctől kezdve imádom. A tartalmat, a stílust, Anikó humorát. Minden érthető, világos. Szeretem, hogy többször visszanézhetem, hallgathatom. Minden alkalommal ad valami újat. Hálásan köszönöm a lehetőséget!”

F.Sz.

„A Praktikus Misztika Önismereti Asztrozófia sorozatra az elnevezése miatt jelentkeztem. Valójában a praktikus és az önismereti szavak keltették fel az érdeklődésemet a téma iránt.

Bár még csak egy modult hallgattam végig, úgy érzem, jól döntöttem. Teljesen kezdő vagyok a témában. Számomra minden új, amit az asztrológiáról, asztrozófiáról, csillagjegyekről hallok tőled. Nagyon tetszik, ahogyan az életben használható, praktikus dolgokról élvezettel, lebilincselő módon, közérthetően magyarázol, példákat felhozva egyes csillagjegyek alapján az egyének pozitív és negatív működéseivel kapcsolatban, illetve, hogy a negatív működésből milyen módon a legegyszerűbb magasabb rezgésszintre, vagyis pozitív működésre váltani. Érdemes meghallgatni, és megfogadni a tanácsaidat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

J.D.

„Az első videó alkalmával sokkot kaptam, aztán a visszahallgatása után szerelmes lettem a csillagokba!♥ Hálás vagyok, hogy Anikótól tanulhatok, alig várom a következő videót! Hatalmas hívást éreztem, hogy jelentkezzek az Önismereti Asztrozófia workshopokra, és nem bántam meg! Szívből ajánlom mindenkinek!”

T.Sz.

 

 

 

 

F.J. (a Paradigmaváltó elvonulásról)


„Nem ismerjük egymást (ne is kutass az emlékezetedben 🙂 ), de ezúton szeretném a hálámat és köszönetemet kifejezni Neked. Eljutott hozzám a „Transzgenerációs mintatisztító előadás és meditáció„, amely hatalmas segítséget jelentett a gyógyulásomban, a megértésemben. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY KÖZKINCCSÉ TETTED EZT AZ ANYAGOT ♥

B. Orsolya


„A minap közkincsé tett meditációs hanganyagod egyszerűen nagyon ott van, vagy csodálatos, de azt is írhatnám, hogy helyretevő, megértető és még egy csomó ilyen szuper jelzőt. Annyira betalált nálam, hogy amikor hallgattam, pedig nem is meditációban, csak munka közben hallgattam ( ugyanis házvezető nő vagyok, így amíg a kezem jár, a szívem ott van, ahol akarom 🙂 ), mégis többször is kicsordult a könnyem, hol a megértés fájdalmas tudatosulásától, hol pedig attól, hogy miket meg nem tesz (akár tudat alatti indíttatásból is) az ember lánya azért, hogy azt mutassa, hogy neki is olyan „szar”, mint a felmenőknek. Hálásan köszönöm neked ezt a csodát, amit adsz nekünk. Isten Áldása van minden szavadon és tetteden.”

Zs. Alexandra


„Nagy fordulópont volt számomra október 14., szerelmes tűz jár át azóta is. Voltak napok, hogy ereztem, szerelemben vagyok mindennel, az aszfalttal, a műanyaggal, az irodával…. szóval nem csak a virágokkal meg a szokásos dolgokkal…. Hatalmas átalakulást indított be bennem ez az egy vasárnap. Jelenleg falom az Isten szajháját… es utána az Ördögszentelőt fogom.

Felszabadító, felemelő kurzus volt.

Ezen kívül olyan jót tett lelkemnek ízes magyar nyelven hallgatni ezt az előadást. Mar 13 éve nem élek otthon, és nagyon hiányzott.

Lilith ébred bennem is, együtt kelünk, együtt lélegzünk…. ismerkedünk. Szeretem.

Hálás köszönet!”

K. Veronika (a Szerelem a Karma tükrében tematikus napról)


„Kedves Anikó!
Szeretnék visszajelzést adni a múltkori szertartásunkkal kapcsolatban. Talán emlékszel, hogy 30 napos határidőt tűztünk ki a lakás eladására, és valóban, a vevő megérkezett 30 napon belül, és az általunk kitűzött áron vette meg a lakást (azt a lakást, aminek már évek óta húzódott az eladása). Nem hiába éretük mindketten, hogy rendkívüli energiák mozogtak.

Hálás vagyok a segítségedést és a fantasztikus élményért is!

B. Emese (személyes szertartás)


H. Niki (a Tranzitmeditációról)