fbpx

Ti írtátok

F.J. (a Paradigmaváltó elvonulásról)


“Nem ismerjük egymást (ne is kutass az emlékezetedben 🙂 ), de ezúton szeretném a hálámat és köszönetemet kifejezni Neked. Eljutott hozzám a “Transzgenerációs mintatisztító előadás és meditáció“, amely hatalmas segítséget jelentett a gyógyulásomban, a megértésemben. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY KÖZKINCCSÉ TETTED EZT AZ ANYAGOT ♥

B. Orsolya


“A minap közkincsé tett meditációs hanganyagod egyszerűen nagyon ott van, vagy csodálatos, de azt is írhatnám, hogy helyretevő, megértető és még egy csomó ilyen szuper jelzőt. Annyira betalált nálam, hogy amikor hallgattam, pedig nem is meditációban, csak munka közben hallgattam ( ugyanis házvezető nő vagyok, így amíg a kezem jár, a szívem ott van, ahol akarom 🙂 ), mégis többször is kicsordult a könnyem, hol a megértés fájdalmas tudatosulásától, hol pedig attól, hogy miket meg nem tesz (akár tudat alatti indíttatásból is) az ember lánya azért, hogy azt mutassa, hogy neki is olyan “szar”, mint a felmenőknek. Hálásan köszönöm neked ezt a csodát, amit adsz nekünk. Isten Áldása van minden szavadon és tetteden.”

Zs. Alexandra


“Nagy fordulópont volt számomra október 14., szerelmes tűz jár át azóta is. Voltak napok, hogy ereztem, szerelemben vagyok mindennel, az aszfalttal, a műanyaggal, az irodával…. szóval nem csak a virágokkal meg a szokásos dolgokkal…. Hatalmas átalakulást indított be bennem ez az egy vasárnap. Jelenleg falom az Isten szajháját… es utána az Ördögszentelőt fogom.

Felszabadító, felemelő kurzus volt.

Ezen kívül olyan jót tett lelkemnek ízes magyar nyelven hallgatni ezt az előadást. Mar 13 éve nem élek otthon, és nagyon hiányzott.

Lilith ébred bennem is, együtt kelünk, együtt lélegzünk…. ismerkedünk. Szeretem.

Hálás köszönet!”

K. Veronika (a Szerelem a Karma tükrében tematikus napról)


“Kedves Anikó!
Szeretnék visszajelzést adni a múltkori szertartásunkkal kapcsolatban. Talán emlékszel, hogy 30 napos határidőt tűztünk ki a lakás eladására, és valóban, a vevő megérkezett 30 napon belül, és az általunk kitűzött áron vette meg a lakást (azt a lakást, aminek már évek óta húzódott az eladása). Nem hiába éretük mindketten, hogy rendkívüli energiák mozogtak.

Hálás vagyok a segítségedést és a fantasztikus élményért is!

B. Emese (személyes szertartás)


H. Niki (a Tranzitmeditációról)