Oldal kiválasztása

Önbizalom-tuning és önszeretet-szerelés

 

 

 

Mit profitálsz abból, hogy elhitted: inkompetens szürke egérke vagy? Mit nyersz a „bocsánat, hogy élek” hozzáállással? Kinek fájna, ha fékek nélkül megnyilvánulna tiszta, igaz önvalód a külvilágban? Ezekre a kérdésekre is választ keresünk október 18-án az Önbizalom Extra workshopon.

A Nyáresti meditációs sorozat utolsó alkalmát a magabiztosság, önszeretet és önbizalom témakörének szenteltük. Ezt a munkát folytatjuk és mélyítjük el október 18-án egy három órás workshop keretében. A tematikát úgy építettük fel, hogy nem előfeltétel a szeptember 25-i meditáción történt részvétel, de akik jelen voltak, tovább dolgozhatnak az ott megszerzett felismerésekkel és tapasztalásokkal.

Személyes és szakmai tapasztalatunk is azt mutatja, hogy az önbizalom, magabiztosság, önszeretet témakörök visszatérő vendégek még az önismereti veteránok életében is. Mint annyi minden másra, jó lenne ezekre is azt mondani, hogy „megdolgoztam, letudtam, megoldottam!” de az élet sajnos sokszor mást mutat. Más köntösben, más díszletek között, más szinten, de vissza-visszatérnek hozzánk már megoldottnak gondolt régi témáink. Ennek okairól is beszélni fogunk október 18-án az Önbizalom extra workshop alkalmával.

A workshopon lesznek gyakorlatok, beszélgetünk elméletről is, és a meditáció sem maradhat el. (Melynek fókusza természetesen nem egyezik a szeptember 25-én elhangzottéval.) Ezen az estén azt is szeretnénk, ha egy közvetlenebb párbeszéd alakulna ki közöttünk és közöttetek. Egyrészt, ha megnevezzük a démonjainkat, azok veszítenek az erejükből, másrészt, pedig ha hallunk mások belső történéseiről, felszabadító erővel hat a felismerés, hogy nem vagyunk egyedül, más is hasonló belső munkát végez, és ebből rendkívül erős felismerések származhatnak.

Mivel fontos számunkra a privát szférátok és hogy biztonságban érezzétek magatokat, természetesen ezt úgy oldjuk meg, hogy teljesen anonim módon tudjátok megosztani mondanivalótokat. Ez alól mi kivételek vagyunk, mert mi is behozzuk a történetünket ebbe a körbe, hogy honnan indultunk, és hogy mi segített az utunkon.

Meghívott előadó: Buchmann-Horváth Emese

A workshop ára: 5000,- forint