Oldal kiválasztása

Feketeöves spirituális (ön)védelem

Sokáig ellenálltunk a kéréseknek, hogy mélyebben feldolgozzuk ezt a témát, de most érkezett el az idő, hogy erre is sor kerüljön. A mostanihoz hasonló, sűrűn változó időkben, intenzív (és itruzív…) mentális és érzelmi hatások között élve igen hasznos lehet, ha a fizikai síkon túl is van mihez nyúlnunk és a legkülönfélébb helyzetekben is magabiztosak és higgadtak tudunk maradni.

Ez a webinar abban segít, hogy gyorsan felidézhető, egyszerű praktikákkal hozzon bennünket közel a nyugodt önazonossághoz és a biztos belső erőhöz.

A Praktikus Misztika filozófia mentén egyszerűen alkalmazható gyakorlatokat, kézenfekvő ötleteket mutatunk a fizikai síkon túlnyúló (ön)védelem témakörében.

Ennek az alkalomnak nem tárgya a harcművészet és a chili-spray, tárgya viszont a kristályokkal, illóolajokkal, koncentrációval és egyéb módszerekkel megteremthető nyugalom, béke, harmónia és biztonság.

Ha gyakran érzed magad (indokolatlanul) kimerültnek, ha semmi sem úgy sikerül, ahogy eltervezted, ha valamiféle nem meghatározható, általános nyomasztó érzés ül rajtad, ha szó szerint vonzod az energiavámpírokat, ha nagyon intenzíven hat rád a környezeted hangulata/érzelmi állapota, ha nehezedre esik függetleníteni magad a téged körülvevő emberektől, ha sokszor kerülsz intenzív és végletes hangulati örvénybe, ha fogyasztasz alkoholt és/vagy tudatmódosító szereket, akkor érdemes megfontolnod, hogy velünk töltsd ezt az estét.

Elérés: felvételről (3 óra)
Helyszín: Zoom (utólag elérhető marad felvételről)
Részvételi díj: 7500,-
(Spirituális segítő bérletben a „Rezgésszintemelés magyarul” alkalommal együtt: 13000,-)