Oldal kiválasztása

Nap-kép elemzés

Jelenleg ez a tevékenység szünetel.

Amikor azt gondolnánk, hogy egy filozófiai rendszert már kiismertünk, akkor megjelenik egy új, vagy megjelenik egy eltérő értelmezési lehetőség. Így jelent meg az asztrozófia az asztrológiához képest, és így jelenik meg mostanában a Nap-kép olvasásának lehetősége az asztrozófia mellé.

A csillagképeknek és a különböző életterületeknek értelmezése és bogozgatása természetesen kimeríthetetlen és örök gyönyörűség. Ám vannak kérdések, amelyeket ezekből a rajzokból csak áttételesen, sok bogozás után lehet megfejteni. Paksi Zoltántól tanultam a módszert, és az ő frappáns megfogalmazásában hangzott el, hogy ez a fajta képlet tartalmazza a válaszokat a ‘MI AZ ISTEN VAN???”- típusú kérdésekre.

Ennek a magyarázata egyszerű.

A hagyományos képlet (vagyis a Radix) központjában a Föld áll, innen vizsgáljuk a bennünket körülvevő rendszert (naná, hiszen ide születtünk), a születés földrajzi helyéről, a születés pillanatában.

Azonban alakulhat úgy, hogy intenzív igényünk keletkezik egy nagyobb, eltérő nézőpontból elhangzó magyarázatra. Földi energetikával értem a megfejtést és a lehetőséget, de hogyan nézhet ki mindez az isteni REND nézőpontjából? A saját gyakorlati mozgásterem, komfortzónám működik valahogyan. De milyen ez a rendszer a nagy összefüggések tükrében? Milyen varázseszközöket hozok azokon kívül, amiket ismerek? Miért kerülnek elő egyes témák annak ellenére, hogy jobbnál jobb eszközökkel álltam már neki a kigyomlálásuknak?

És ilyenkor vesszük elő a Nap-képet.

A Nap-kép nem más, mint amit a rendszerünk Fény-központja (az erre a rendszerre vetített isteni minőség, ha így tetszik) „érzékel” a születés pillanatában.

Az asztroszkóp és a Nap-kép együttes vizsgálata kilövi a józan eszünket az űrbe, olyan lehetőségeket villant fel, amelyekre talán álmunkban sem gondoltunk azelőtt, és olyan (mindaddig talán rejtett) lehetőségekre hívja fel a figyelmet, amit addig talán sosem éreztünk magunkénak. És amelyek talán szükségesek a továbblépéshez, szintemelkedéshez.

A horoszkóp fekete-fehér szimplaságát (ami önmagában teljesen jó és működőképes) élénk, markáns színekkel tölti fel az asztroszkóp. Ha ennél a képnél maradunk, akkor azt mondhatjuk, hogy a Nap-kép kiteszi mindezt három dimenzióba.

A vizsgálatot természetesen a sajátomon kezdtem, és egy év után is le tud esni az állam a felismerések újabb és újabb rétegeiből előkerülő kincsek miatt, tehát úgy döntöttem, hogy beemelem ezt a módszert is a rendszerembe, mert gigaklassz.

A Nap-kép vizsgálatának díja 21 ezer Ft azoknak, akiknek készítettem már asztroszkóp elemzést.

Akiknek még nem készítettem, azoknál ugyanúgy végig szükséges menni a pontosítási folyamaton, ezt követően dönthetnek, hogy asztroszkóp elemzést kérnek (szerintem első lépcsőben célszerű ezt választani), vagy egyből a Nap-képre kíváncsiak. Ezen a módon a teljes elemzés díja (ami ugyanúgy két beszélgetésből áll) 51 ezer forint. 

Díjak, megfontolandók