Oldal kiválasztása

Praktikus Misztika Boldog Bőség Bajnokai Kör

A bőséggel, vagyoni helyzettel, pénzügyekkel foglalkozó csoportban a pénzügyeink, vagyoni körülményeink kerülnek nagyító alá. A csontvázkeresés, blokkok oldása és új automatizmusok kialakítása harmonikus arányban szerepel ezeken az alkalmakon. A műhelymunkák célja, hogy minden csoporttag megalkothassa magának azt a pénzügyi környezetet, amiben nyugodt boldogsággal, bűntudatmentesen tud létezni. Magyarul: lehessen mindenki gazdag és boldog, aki erre vágyik.

Praktikus Misztika Test-szer(k)e(sz)tő Forte Csoport

Fókuszban a testtudatosság és a a fizikai szintű jólét. Ennek keretén belül rendhagyó önismereti csoportot indítunk, ahol a saját testünkkel való kapcsolatunk intenzíven tanító jellegű aspektusait vizsgáljuk.

Praktikus Misztika Belső Kör

Egy klub azoknak, akik szeretnék mélyebben beleásni magukat a spiritualitás, ezotéria és önismeret világába. Egy interaktív csoport, ahol mélységében járjuk körül a kiválasztott témákat. Egy közösség ahol együtt gondolkodunk, interaktív módon kommunikálunk, és együtt formáljuk valóságunkat.

LilithCadmon rendszerállítás

A rendszerállítás igen erős önismereti eszköz, amennyiben nem a problémáink gyökereit akarjuk vizsgálni, vagy a miértmocsárban akarunk dagonyázni, hanem megoldásokat keresünk és valódi változást áhítunk.

VasTangó

Felextrázott, megaklassz argentin tangó kurzust indítunk Szombathelyen, szerdánként.