Oldal kiválasztása

Praktikus Misztika Testszer(k)e(sz)tő Forte Csoport

2023 őszén a fókuszt a fizikai szintű jólétre helyezzük. Ennek keretén belül rendhagyó online önismereti csoportot indítunk a testtudatosság jegyében, ahol a saját testünkkel való kapcsolatunk intenzíven tanító jellegű aspektusait vizsgáljuk.

A Praktikus Misztika Testszer(k)e(sz)tő Forte Csoport online, zárt közösségként fog működni, tehát ezúttal a kóstolásokra nem lesz lehetőség. Folyamatmunkát fogunk végezni, ami azt jelenti, hogy vagy odaszánod magad és ott vagy elejétől a végéig minden alkalommal (legalább felvételről), haladsz velünk, elvégzed az önálló munkát, vagy nem vagy ott egyáltalán. Átmenet nincs.

Sejthetitek, hogy ez a csoport nem a legújabb fogyókúrás őrületekről szól majd. Az alkalmakon sorra vesszük a lehetséges fizikai, lelki és szellemi akadályokat, amikkel kreatívan elzárhatjuk magunkat attól, hogy nekünk tetsző, egészséges testben élhessünk.

!!!!!!! FONTOS !!!!!!!

NEM tudunk (nem is akarunk) helyetted edzeni, helyetted életmódot váltani, helyetted kivizsgáltatni magad, hogy a fizikai okokat kizárjuk, helyetted odafigyelni magadra. Még csak a gondolati struktúráidat sem tudjuk helyetted átalakítani. Amiben segíteni fogunk, az a biztonságos tér, a gyengéd vezetés és az ítélkezésmentes légkör. Megszégyenítés, önbüntetés alapú motiváció teljességgel kizárt. A cél, hogy az önszeretet állapotából változtassunk azon, amin úgy érezzük, hogy szükséges.

Felnőtt emberekből áll majd a csoport, akik hónapról hónapra önállóan dolgoznak az éppen aktuális témán, annak mindhárom (tehát a fizikai, lelki és szellemi) aspektusán, mi pedig ott vagyunk a háttérben, és a havi online találkozásokon túl a zárt, titkos csoportban kísérünk benneteket, válaszolunk a felmerülő kérdéseitekre, mélymerülünk a titeket érdeklő témákban, meditációval és munkafüzetekkel segítjük a munkátokat. Fogjuk a kezeteket, de lépegetni ti fogtok, önállóan.

Mi pedig figyelünk rátok, motivációs ötleteket és módszereket hozunk, a mondandónkat alátámasztó gránittömböket hol a tudomány, hol a misztika területéről szállítjuk, hol a két birodalomból vegyesen.

Az elért eredményekre aztán ti lehettek büszkék, önállóan.

Minden alkalmat követően, egy előre egyeztetett időpontban csoportos energetikai blokkoldást végzünk, ezzel is segítve a közös munkát. (Ehhez aktív jelenlét nem szükséges, de nyugalmi állapot igen, ezért az egyeztetett időpont.)

Lesznek olyan témák is, amiben eltér a PM-Csapat tagjainak az álláspontja. Ilyenkor megkapjátok valamennyit, hogy kedvetekre mazsolázzatok és kialakíthassátok a rátok passzoló látószöget.

Az alkalmakon az általatok hozott témákon, felvetéseken túl mélységében foglalkozunk a következőkkel:

  • Fizikai alapok, az egészséges szervezet anyagcseréje és működése, funkcionális éhezés és elhízás
  • Az egészséges testkép összetevői és az attól való eltérések
  • Hízás/fogyás transzgenerációs blokkjai
  • Hízás/fogyás gyermekkori traumái
  • Hízás/fogyás traumái/élményei a gyermekkor után
  • Hormonális és egyéb egészségügyi változások és a lehetséges lelki hátterek
  • Hízás/fogyás spirituális gyökerei és módszerek ezek kezelésére

Következő időpont: 2023. november 12. 11:00 – 14:00 óráig (Az egyes alkalmak felvételről elérhetők maradnak a csoport tagjai számára.)
Időtartam: 12 hónap, havonta egy alkalom (nyári szünettel)
Jelentkezési határidő: 2023. november 10. (Az októberi, első alkalom már online elérhető.)
Hol: Zoom
Részvételi díj: 12 000,-/hó
Vagy bérletes konstrukcióban:
Negyedéves bérlet (3 alkalom): 33 000,-
Féléves bérlet (6 alkalom): 64 000,-
Éves bérlet (12 alkalom): 125 000,-

(Amennyiben szeretnél részt venni a Praktikus Misztika Boldog Bőség Bajnokai Körben is párhuzamosan, egyéni árat adunk. Kérlek, írj nekünk ezzel kapcsolatban a szervezes.lilith(kukac)gmail(pont)com címen!)