Oldal kiválasztása

Praktikus Misztika Boldog Bőség Bajnokai Kör

A következő bő évadban (2023 őszétől) a szigorú fókuszt a fizikai szintű jólétre helyezzük. Ezen belül egyik kiemelt témánk az anyagi bőség, horribile dictu a gazdagsághoz kapcsolódó maceráink lesznek.

A Praktikus Misztika Boldog Bőség Bajnokai Kör online, zárt közösségként fog működni, tehát ezúttal a kóstolásokra nem lesz lehetőség. Folyamatmunkát fogunk végezni, ami azt jelenti, hogy vagy odaszánod magad és ott vagy elejétől a végéig minden alkalommal (legalább felvételről), haladsz velünk, elvégzed az önálló munkát, vagy nem vagy ott egyáltalán. Átmenet nincs.

A bőséggel, vagyoni helyzettel, pénzügyekkel foglalkozó csoportban a pénzügyeink, vagyoni körülményeink kerülnek nagyító alá. A csontvázkeresés, blokkok oldása és új automatizmusok kialakítása harmonikus arányban szerepel ezeken az alkalmakon. A műhelymunkák célja, hogy minden csoporttag megalkothassa magának azt a pénzügyi környezetet, amiben nyugodt boldogsággal, bűntudatmentesen tud létezni. Magyarul: lehessen mindenki gazdag és boldog, aki erre vágyik.

Az alkalmakon az általatok hozott témákon, felvetéseken túl mélységében foglalkozunk – többek között – a következő témakörökkel:

  • Transzgenerációs és történelmi blokkok
  • Kultúrkörből fakadó akadályok, tabuk és ezekre rímelő tisztes önszabotázs
  • Biztos állások komfortmodellje
  • A boldog pénz koncepciója
  • Vállalkozói szemléletmód a múlt és jelen tükrében
  • Vélemények, tanácsok, referenciaszemélyek fontossága; a vagyon szociális vetülete
  • A nagy megkérdőjelező show
  • Lelkesítő új irányok feltárása

Felnőtt emberekből áll majd a csoport, akik hónapról hónapra önállóan dolgoznak az éppen aktuális témán, annak mindhárom (tehát a fizikai, lelki és szellemi) aspektusán, mi pedig ott vagyunk a háttérben, és a havi online találkozásokon túl a zárt, titkos csoportban kísérünk benneteket, válaszolunk a felmerülő kérdéseitekre, mélymerülünk a titeket érdeklő témákban, meditációval és munkafüzetekkel segítjük a munkátokat. Fogjuk a kezeteket, de lépegetni ti fogtok, önállóan.

Minden alkalmat követően, egy előre egyeztetett időpontban csoportos energetikai blokkoldást végzünk, ezzel is segítve a közös munkát. (Ehhez aktív jelenlét nem szükséges, de nyugalmi állapot igen, ezért az egyeztetett időpont.)

Következő időpont: 2023. november 12. 15:00 – 18:00 óráig (Az egyes alkalmak felvételről elérhetők maradnak a csoport tagjai számára.)Időtartam: 12 hónap, havonta egy alkalom (nyári szünettel)

Hol: Zoom
Részvételi díj: 12 000,-/hó
Vagy bérletes konstrukcióban:
Negyedéves bérlet (3 alkalom): 33 000,-
Féléves bérlet (6 alkalom): 64 000,-
Éves bérlet (12 alkalom): 125 000,-

(Amennyiben szeretnél részt venni a Praktikus Misztika Testszer(k)e(sz)tő Forte Csoportban is párhuzamosan, egyéni árat adunk. Kérlek, írj nekünk ezzel kapcsolatban a szervezes.lilith(kukac)gmail(pont)com címen!)