Oldal kiválasztása

A Létbetörés Rend-Szere: rendszerállítási elvonulás, Nyitnikék Verzió

Új kezdetek, felemelő áttörések, meglepő megoldások – indítsd velünk az asztrozófiai újévet egy különleges rendszerállítási elvonuláson!

Március 22-24-ig felextrázott családállítási csoportot tartok Vasváron.

A rendszerállítás folyamatosan fejlődő módszerével szelíden és hatékonyan oldhatók fel év(tized)ek óta romboló beakadások, blokkok, destruktív mintázatok. Azon túl, hogy rá tudunk nézni egy rendszer jelenlegi állapotára (családrendszer, párkapcsolat, belső szerepszemélyiségek viszonya, vagy akár ezek kombinációja), elő tudunk állítani egy megoldást, ami egyenesen következik a jelenlegi állapotból, tehát önazonos és megvalósítható a témahozó számára.

Bármilyen témát hozhattok, amit feszítőnek éreztek. Az asztrozófiai újév a Kos havával kezdődik, ez az időminőség erőteljesen támogatja az új kezdeteket, mindenféle értelemben, a megoldások megalkotásánál ezt az energiát is bölcsen a hasznunkra fordítjuk.

A csoport előnye a szokásos: amíg közreműködsz egy társad témájának rendezésében, a saját életedben is rendeződnek azok a vonulatok, amik erre rímelnek.

Előképzettség/gyakorlottság szükségtelen, végig ott leszek és részletesen elmondom, mi hogyan történik.

A szünetekben és foglalkozásokon kívüli időkben pedig átbeszélünk fontos témákat, amik az adott időminőségben támogatottak, és a folyamatban lévő változó idők okán aktuálisak. És persze bármi egyebet is, amit a csoport fontosnak érez.

Időpont: 2024. március 22. 15 órától március 24. kb. 16 óráig

Helyszín: Vasvár, Nagymákfa

Részvételi díj állítóknak:

  • Normál: 78.000 Ft/fő
  • Darabolt: 40.000,- Ft jelentkezéskor, 40.000,- Ft március 10-éig.

Az állítói helyeket a részvételi díj beérkezésének sorrendjében töltjük.

A díj tartalmazza a teljes programot és a szállást 2 éjszakára (a csodás nagymákfai turistaházban).

Étkezésekről magunk gondoskodunk, reggelit viszünk magunkkal, napközben munka folyik, vacsorát lehet házhoz rendelni (vagy választásunk – és az idő függvénye – szerint étterembe menni).

Ha nem vagy biztos a témádban, vagy csak eljönnél megmerülni ebben a klassz légkörben egy szuper közösségben (mindig olyan), akkor választhatod azt is, hogy segítőként jössz, a részvételi díj ebben az esetben 49.000,- Ft/fő

Különösen ajánlom a segítőként való részvételt agyalásra hajlamos lényeknek. Amikor ugyanis saját témát hozunk, nagy lehet az izgalom, mert azt gondoljuk, hogy nagy tétje van a dolognak, van mit elrontani. Ezzel szemben amikor egy társunk folyamatában segédkezünk, ösztönösen arra figyelünk, hogy neki segítsünk, az ő történetében hozzuk létre a lehető legintenzívebb gyógyulást. És közben, tudat alatt (küszöb alatt, amíg másra figyelünk), a saját sorsunkra rímelő helyzetek/kapcsolatok megoldásai bekúsznak a saját rendszerünkbe is és ott szelíden, lágyan és kényszer nélkül teszik a dolgukat. Épp csak annyira, amennyire ez még a lelkünknek bőven elfogadható.

Visszajelzések eddigi alkalmakról – ízelítő:

Csodás pillanatokat, mélyen megható érzéseket hoztál felszínre mindannyiunkban.
Olyan teret tartva és létrehozva, amiben biztonság ,alázat, hit és óriási szeretet van.
Él-tük ❤️ minden pillanatát. Igazi segítő vagy Anikó.  – L. Sz. A. –

Voltam számos családállítás foglalkozáson, több hozzáértő személy vezetésével, de igazán jelentős élményt számomra az az alkalom adott, amikor Anikó vezetésével volt szerencsém átélni. Számomra az ő vezetésével vált a családállítás, mint fejlődést, önismeretet, gyógyulást támogató prakszis igazán favorizált eszközzé a spirituális utamon. Örömmel és izgatottan várom az újabb tapasztalásokat, biztosan tudva, hogy Anikó személyében egy komoly szakmai tudással, a segítői létezés iránti őszinte alázattal fogok találkozni, és minden egyes foglalkozással egyre örömtelibb, boldogabb és önazonosabb formámban tudom élvezni, ünnepelni az életemet. Hála mindezért! 🙂 – Cs. B.