Oldal kiválasztása

Anima és Animus újra táncol – Lelkünk férfi és női részének egyesítése

Integrációs gyakorlat hölgyeknek és uraknak a belső maszkulin és feminin részeink harmonizálásához.

Részben a jelenlegi, hosszú lejáratú bolygóközi elhelyezkedésre, részben a visszajelzések tanúsága szerint felmerülő igényekre válaszul készült el az a hanganyag, amelyben a bennünk található férfi és női oldal, az Anima és az Animus integrálására, összehangolására és kettejük kapcsolatának harmonikus újraindítására helyeztem a fókuszt.

Az egészet meghintettem egy gondolatnyi belső gyermek-munkával, és már kész is a legújabb gyakorlat, melynek másik különlegessége, hogy két verzióban létezik: egy a hölgyeknek, egy pedig az uraknak.

A megszokottaktól eltérően itt most szükséges éberen követni az eseményeket, hiszen ez most egy cselekvő ÉS vizualizációs gyakorlat, ahol mi magunk, tudatosan, az elménk erejével eszközölünk változásokat. Éppen ezért nem is kell olyan mélyre menni, mint ahogy általában.

A kezdésnél is változtattam kicsit: ez a módszer is hatékony, amikor gyakorolni kezd valaki, csak itt a másik irányból indulunk befelé, de a cél ugyanaz.

A hanganyag neked való, ha

– párkapcsolati gubancok miatt (is) járod az önismeret útját, ám az eredmények nem tükrözik a befektetett munkát;

– nincs (kilátásban sem) méltó párkapcsolatod;

– ha van párkapcsolatod, abból huzamosabb ideig hiányoznak számodra lényeges dolgok és ezen változtatni akarsz;

– hiába látsz rá a mintáidra, mégis ugyanazokat a köröket rajzolod az orroddal;

– alapvető, rejtett blokkokat tartalmaz az energiatested a másik nemmel kapcsolatban (tehát férfiként a női energiával, nőként a férfienergiával gyűlik meg a bajod, esetleg küzdesz sokat);

– eddig úgy gondoltad, hogy el kell pusztítani, el kell fojtani a benned élő, ellenkező nemhez tartozó készségeket és tulajdonságokat (ide tartozik különösen az, amikor a hölgyek ki akarják irtani magukból a férfienergiákat (mert ezzel vágynak valódi nőkké lényegülni), és az is ugyanúgy, amikor az urak nyomnak el magukban mindent, amit valaki valahol femininnek kiáltott ki, csak azért, hogy nehogy „buzisnak” tűnjenek). 

– a párkapcsolati nehézségeidet nagyrészt az okozza, hogy nincs képed a benned élő energiákról, és/vagy fogalmad sincs, mit keresel, illetve mit (és miért) utasítasz el.

– léteznek olyan dolgok, amikre félelemmel tekintesz akár hölgyekben, akár urakban.

Saját tapasztalatom, hogy nagyon sokszor azokat a jelenségeket hívjuk be öntudatlanul életünkbe (és legfőbb tükörként párkapcsolatunkba), amiket gőzerővel és nagynyomású ellentartással igyekszünk magunkban elfojtani, amiket felismerhetetlenné torzított vagy a saját hiedelemrendszerünk, vagy (és) a családból hozott mintázat. Aztán – minél inkább vakok vagyunk rá, annál erősebbre nagyítva – visszakapjuk ezeket a rettegett minőségeket, hogy kezdjünk már velük valamit.

Ez a gyakorlat – a bennünk élő istenek és istennők harmonizálása mellett – kiváló ugródeszka lehet abban a meseszép folyamatban, amikor elkezdünk megismerkedni önmagunk visszahúzódó, árnyékban lévő aspektusaival és meglepetten tapasztaljuk, hogy minél többet fogadunk vissza magunkba (ahova való), annál letisztultabb, könnyebb és szebb életet teremtünk magunknak – ezzel a gyakorlattal most éppen párkapcsolati szinten elsősorban, de el tudom képzelni amúgy, hogy tágabb értelemben a baráti, munkahelyi és egyéb társas kapcsolatainkban is.

Tehát kíváncsiaknak horgonyt fel, pálcák a kézben, áldás az úton!

Elérés: online tanteremben, 2020. június 3. 18:00-tól folyamatosan
Időtartam: élethosszig
Ár: 6.300,- forint.

A hozzáférést az online tanteremhez az utalások beérkezése után max. 1 munkanappal (de tipikusan inkább pár órával) kapod meg a support[kukac]freshmember[pont]com címről. Elképzelhető, hogy levelező szoláltató nem a beérkező levelek közé teszi ezt a levelet, ezért érdemes felvenni a címet a címlistádra. Fontos, hogy a számládat mindig a belépési adatok után küldjük, így ha azt előbb kapnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot a szervezes.lilith[kukac]gmail[pont]com címen.