Oldal kiválasztása

EzoTerra Klub

EzoTerra – (2018. május 5.) – Elmélekedések a létközről

Sokszor kapok kérdést is ebben a témában, és magam is rengetegszer töprengek arról, hogy mi történik a fizikai test halálát megelőzően, közben, és utána. Mi történik születés előtt? Hogyan állítjuk össze az élettervünket, milyen szempontok számítanak, és egyáltalán… miért mondjuk, hogy a véletlen csak illúzió, és mely nézőpontból tűnik logikusnak, hogy a világon mindenki felelős saját életének valamennyi eseményért és körülményéért.

Rázós gondolat? Nem baj. Kezdhetjük megszokni. Aztán – ha belemélyedtünk és úgy döntünk – elvetni ráérünk később is.

A videó megtekintéséhez jelentkezz be, vagy csatlakozz a csoporthoz az ezoterra.klub@gmail.com címen!


EzoTerra – (2018. április 26.) – Determinált, vagy változtatható?

Az első felvételen az előre meghatározottság és szabad választási lehetőségek különbségeiről és felismerhetőségéről beszélek.

Mire mondjuk, hogy karmikus és muszáj (volt) megtörténnie? Mi az, aminek a kimenetelét megváltoztathatjuk, ha jól figyelünk? Hogyan lehet a kettőt megkülönböztetni?

Hogyan meríthetünk erőt azokból az élményekből, amelyeknél (érzésünk szerint) nem rendelkezünk választási lehetőséggel?

Hogy ez miért fontos? És hogy a felismerést követően ez a szellemiség hogyan segített nekem és hogyan segíthet bárki másnak is rendet tenni a sodródás és a passzív elszenvedés játszmáiban?

Hát igen, az örök vesszőparipa: hogyan fejezhetjük be az áldozati létet azokban az esetekben is, amikor tényleg úgy tűnik, hogy elszenvedői vagyunk a tapasztalásoknak? Például: hogyan ébredhetek rá a saját erőmre egy olyan helyzet kapcsán, amelyben folyamatosan elárultnak, megalázottnak érzem magam? Lehet egyáltalán ilyen fordulatot előidézni?

Igen, lehet. Ha érdekel a hogyanja, jelentkezz be, vagy csatlakozz a csoporthoz az ezoterra.klub@gmail.com címen!


Valami egészen új veszi kezdetét április 26-án.

És ha már újítások, kivételesen erről most videóban mesélek.

https://youtu.be/SZHcQHqIWD4

A klub teljes egészében online, a bejegyzések időponttól függetlenül elérhetők a tagok számára. Az első két bevezető hónapban a havi tagdíj 3900,- forint. Bővebb információért, vagy ha jelentkezni szeretnél az EzoTerra online klubba, írj az ezoterra.klub@gmail.com címre!