Oldal kiválasztása

Karácsonyi LilithCadmon jegyzetfüzet akció

Közelegnek az ünnepek és indul a megújult formájú LilithCadmon jegyzetfüzet akciója is!

A papírhoz fűződő halhatalan szerelmem inspirálta a LilithCadmon jegyzetfüzet megszületését, ami épp elég kicsi, hogy mindig ott lapuljon a táskádban, de elég nagy ahhoz, hogy az álmaid, legbelsőbb gondolataid, felismeréseid és az isteni szikra által izzított ötleteid otthona legyen.

És hogy mitől lesz mindez LilithCadmon jegyzetfüzet? Minden lapon van egy – szívemnek kedves – idézet az Isten szajhájából, amit elmerengetőnek, gondolatindítónak szántam. A jegyzetfüzetbe természetesen bármi kerülhet, ez rajtad áll, de a borítóterv is a könyvre mutat, és maga a kiadvány is azzal a szándékkal jött létre, hogy legyen egy tér, ami gondolataiban és külsőségeiben is a női létezés szabad, titkos és régi-új aspektusait vizsgálja, illetve azok szubjektív leképeződését benned (illetve abban, akinek majd ajándékozni szeretnéd).

Megnéznéd belülről is?

Technikai adatok: 160 oldal, A/5-ös méret, fűzött

Árak:

1 db: 3.500,-

2 db: 6.500,-

3 db: 9.000,-

4 db: 11.000,-

(Az akció karácsonyig, illetve a készlet erejéig tart.)

Amennyiben más darabszámot vagy könyvet is szeretnél vásárolni, kérlek, írd be a megjegyzés rovatba, hogy egy csomagban küldhessek ki mindent.

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a posta leterheltsége miatt a Luca napjáig beérkezett utalások esetében valószínűsíthető csak, hogy a csomag karácsonyig megérkezik.

Lehetőség lesz személyes átvételre is, két alkalommal:

2019. december 5., 18:30-20:00, Lurdy Ház, Healthy Prime Kitchen – reform á la carte étterem (az emeleten a konferenciaközpont bejáratánál.)

2019. december 19., 18:00-20:00, Allee Bevásárlóközpont, 2. emeleti Costa Coffee (a Mozi mellett)

[wpforms id=”9382″ title=”false” description=”false”]