Oldal kiválasztása

Nyári tematikus napok – TabuTriász és kapcsolati minta upgrade

A Nagy TabuTriász: Pénz, Szex, Halál

A Praktikus Misztika piros gombos moduljának első tematikus napja, amely a földi létezés három legnagyobb, tabusított misztériumát járja körül.

Sok esetben azért nem működik a szexualitás, a boldog bőség, mert hatalmas tilalom van rajtuk társadalmi, transzgenerációs és akár személyes szinten. Azért vannak elakadások, mert a tabuk érinthetetlensége olyan mélyen gyökeret vert itt, hogy észre sem vesszük.

A halálról pedig még beszélni sem illik. Kórházak elfekvői, méltatlan körülmények és ömlesztett hazugságok kísérik ki az emberek többségét a földi létezésből. De aminek a vége összegányolt, vajon milyen lehet az eleje és a közepe?

A pénzhez kapcsolódik egy csomó kifejezés és hiedelem, amik a mélyben dolgoznak, a szómágia erejével hatnak, és önmagukban képesek akadályozni a boldog bőség megérkeztét életünkben.

Pl.: „mocskos anyagiak” „gennyesre kereste magát” „tisztességesen lehetetlen meggazdagodni”, stb. Ezekkel említés szinten foglalkoztunk már a csakrameditációk alkalmával, de a téma mélyebb boncolgatása elengedhetetlen. Ezen a napon vizsgáljuk azt is, mi a különbség a boldog pénz és a szomorú pénz között.

Ha téged is korlátoz egy-két ilyen gondolati ketrec, és úgy érzed, hogy épp itt az ideje a felszámolásuknak, akkor ott a helyed. Gyere el, ismerd fel és alkoss helyettük újakat, amelyek már a boldog könnyedséget szolgálják!

Szabad Szövetség – Kapcsolati minta upgrade

A mostani kapcsolati minták elavultak, újak kellenek, de a hogyant elég nyögvenyelős kiúttörőzni.

Sokszor még átgondolni is fájdalmas, mit kellene másképpen csinálni ahhoz, hogy ne bajtársias automatizmusok határozzák meg a párkapcsolatokat – jó esetben. Sokszor fárasztó és nehéz kitalálni, milyen kereteket rajzoljunk, amikor a régiek már kényelmetlenek. Ezúttal ebben az irányban fogunk elindulni.

Gondolkodtál például azon, mi a különbség monogámia és hűség között, és hogy melyik fogalom mit jelent igazán?

Gondoltál már arra, pontosan mire is esküszünk anyakönyvvezető előtt, pap előtt? De tényleg?

Gondolkodtál azon, hogyan lehet a gyakorlatban mellérendelő kapcsolatban élni? (Csak mert eddig mindig és mindenhol alá-fölérendelt viszonyok között úszkáltunk.)

Gondolkodtál már azon, hogyan lehet NEM jobban tudni?

Kerested már a kivezető utat a görcsösségből?

Kívántad már valaha, bárcsak szűnne meg az emésztő féltékenységed? Kerested már valaha, hol van a gyökere?

El tudsz képzelni új mintának szabad szövetséget, önazonosságot és másfél éven túl is tartó szexuális vágyat?

Gondolod-e úgy, hogy a szerelem szükségképpen elhalványul és átadja a helyét a hamu alatt parázsló, biztonságos, veszélytelen langymelegnek? Kinek hitted el, hogy így van? És amúgy vágyod, hogy ez megtörténjen?

Hát, kb. ezekről lesz szó. Ha nálad minden fantasztikus a fent említett életterületeken, akkor irány valami meseszép helyvidék vagy vízpart, igyál kérlek egy csodafinom koktélt az egészségemre és folytasd úgy, ahogy eddig csináltad, mert biztosan jó nyomon vagy.

De ha esetleg nem, akkor várlak szeretettel, hogy lendületet, irányt, valóságosan működő opciókat találjunk együtt, amelyek – a régi gyakorlattal ellentétben – immár az örömteli, szenvedélyes, boldog élethez vezetnek.

A tematikus napok ára: 17.000,- / alkalom.