Oldal kiválasztása

Beltane Forte

Szerelem, szexualitás, örömben teremtés: ezek a témák adják a tavaszi Beltane tábor tematikájának gerincét a BAKony koncentrált, intenzív mágikus terében.

Beltane-hez tartozik az évkörön az Élet és a Szerelem. Ebben az évben is ez a két fogalom lesz a fókuszban a tavaszi elvonuláson, mivel pedig nyári elvonulás valószínűleg nem lesz idén, hozzáépítjük az életörömöt és a lelkesedést is.

Elsősorban olyan résztvevőkre számítunk, akiknek aktuális témája az életöröm, a szerelem és a lelkesedés, vagy ezek közül valamelyik.

Olyan társainkat várjuk, akik nagyon vágyják már a méltó párkapcsolatot, a szerelmet, az örömteli együttműködést, ám az valahogy mégsem akar megérkezni a fizikai valóságukba.

Olyan társainkat várjuk, akiknek csikorog a kommunikációja szerelmi téren, akik kevéssé magabiztosak, amikor az érzelmi célcsoporttal kellene szót érteni.

Olyan társainkat várjuk, akiknek ugyan megérkezett már valamilyen párkapcsolat az életébe, ám az egyes aspektusaiban távol van a „méltó” minőségtől.

Ahol összekuszálódtak bizonyos szálak „menjek vagy maradjak?”, „hogyan lehetek boldog?”, „ki a tököm ez itt mellettem?”, „ki a tököm vagyok én valójában?”, „elég jó vagyok?” „mire vágyom igazán?” témakörökben. Például.

Idén is találkozunk provokatív témákkal, szokatlan kérdésfeltevésekkel. Mindezt annak érdekében, hogy ki-ki saját hatáskörben újragondolhassa énhatárait, prioritásait, önmagába vetett hitét és bizalmát és saját életének operációs rendszerét.

Idén is terítéken lesznek divathazugságok, tévhitek, alibik és kifogások, magunknak mesélt jól hangzó (ám destruktív) történetek, valamint konkrét eszközök és módszerek, amikkel ezek helyett boldogságépítést lehet művelni, saját hatáskörben.

Tisztába tesszük, mik a „karmikus” helyzetek, milyen destruktív mintákat hoz(hat)unk transzgenerációs vonalon, és mik azok, amiket önszorgalomból pörgetünk.

A szokásos gyaloglásos gyakorlatok mellett segítségül hívjuk a rendszerdinamikai vizsgálatokat és lehetőség lesz ránézni a kapcsolódási nehézségek, önszabotáló mintázatok eredőjére. Majd amikor eleget nézegettük őket, és már tovább nem leli bennük az Alany se hasznát, se örömét, lehetőség lesz ezek szelíd (vagy kissé erőteljesebb) elengedésére is.

Az elméleti részeket váltják a gyakorlati foglalkozások. Ezúttal talán kicsit több lesz a belső molyolás és kevesebb a gyaloglás hegyen-völgyön, de azért nem zárkózunk be a 4 fal közé.

Ismét használjuk a közösség erejét, a gyakorlatok ismét kapcsolódnak majd egymáshoz, és ismét oka lesz mindennek, ami történik. Kapcsolódásoknak, meglepetéseknek, eseményeknek.

Ismét ketten állunk rendelkezésetekre: a teljes Antares Kapcsolati Műhely, minden figyelmünkkel, tudásunkkal, tiszteletünkkel és sűrűn intenzív jelenlétünkkel – ahogy megszokhattátok.

Időpont: 2023. április 28. 15.00 – 2023. május 1. 12.00
Helyszín: Bakonyszentlászló-Vinye, Hosszúház Turistaszálló
Részvételi díj:

  • Kényelmes: a helyek függvényében akár április 27-éig: 135.000,- Ft/fő
  • Kétrészes: 60.000,- Ft 2023. március 19-éig befizetve, 60.000,- Ft 2023. április 10-éig befizetve (összesen 120.000,- Ft/fő)

A részvételi díj tartalmazza a szállást (a Hosszúházban), a közösségi ház használatát, valamint napi kétszeri (húsmentes) étkezést. Ezeken felül valamennyi programot, tananyagot, foglalkozást, témakezelő technikát és célirányos SZER-tartást.

Opció lehet, ha saját magad szeretnél gondoskodni a szállásodról és/vagy az étkezésedről. Ebben az esetben kérlek, jelezd ezt és egyedi díjat kalkulálunk neked.

A szabad helyeket a beérkezett utalások sorrendjében töltjük fel. A férőhelyek száma idén is korlátos, ezzel együtt kérünk szépen mindenkit, hogy jól gondolja meg, valóban ott érzi-e a helyét.

A visszajáró vendégek tudják, az újak most fognak először találkozni ezzel: mindig intenzív az élmény, mindig van sírás-nevetés, és ritkán maradunk a csillámpónifingos fehérfényes felszínen.

Idén is érvényes a mondás, amit először Halápi Rolandtól hallottam: „ha azt csinálod, amit mondok, azt kapod, amit ígértem.

Ha rádobbant a szívetek, eresszétek át a dolgot a legbölcsebb Önvalótokon, és ha ő is áldását adja ár, akkor ott a helyetek, legyetek ott.

Szeretettel várjuk a résztvevőket, akik már érzik is a falkájuk hívását.


Rólam:

Nagyon sok vargabetűt, viszontagságot tapasztaltam, anyagi és érzelmi szűkösséget, lelki és fizikai bántalmazást, méltatlan kapcsolatokat és „nem vagyok elég jó” élményeket, melyek mind hozzátettek ahhoz, aki most vagyok. Racionális közgazdászból változtam racionális lélekkísérővé. Abban hiszek, hogy az ember mindenkor saját sorsának ura (lehet, ha úgy választja), és hogy tanulni igenis lehetséges könnyed, örömteli módon. Vágyom arra, hogy (akár saját példámon keresztül, ami nekem óriási komfortzóna-elhagyás) pontról pontra megmutassam, hogy változtatni mindig lehet, hogy boldog életet élni soha nem késő.
Burger Anikó – asztrozófus, spirituális tanácsadó, motivációs előadó

Mit mondanak a korábbi tábor résztvevői?

Igazi utazásban, mélymerülésben volt részem. Az Erdő számomra otthonos tér, de itt olyan megéléseket kaptam NőVérek között, amik ajtókat nyitottak, szárnytollakat ragacsmentesítettek. Köszönöm!

M.O.

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos hétvégét! Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam! Ez volt életem legjobb , legmélyebb, legátalakítóbb elvonulása, telis tele csodákkal! Nagyon hálás vagyok érte! Tömény volt, hiszen egész nap „dolgoztunk” magunkon, de jól esett, enélkül talán nem történt volna annyi minden bennem, mint amennyi történt! És külön köszönöm Neked a vezetést, megtartást, támogatást és a gondolat morzsákat! 🙂

H.Cs.

Szeretném megköszönni ezt az elmúlt 4 napot. Keresem még a szavakat, de nem túlzással mondom, hogy életem egyik meghatározó élménye ez a Bakonyi elvonulás. Elképesztő energiák mozogtak körülöttem és bennem. Olyan transzformáción mentem keresztül, mint ami nem történt meg összesen az elmúlt 5-6 évben, mióta az önismeret útját járom.
Hálás vagyok Neked és Érted, amiért elhoztad ez a csodát. Mondtad, hogy érdemes megfigyelni, ki mit vált ki belőlünk, milyen érzéseket hoz fel bennünk. Veled kapcsolatban szeretet és béke érzése költözött a szívembe.

D.E.

A helyszínről

A választás nem a véletlen műve. (Nem is lehet, hisz véletlenek nincsenek!) Amellett, hogy csodás tájaival a Bakony a túrázók paradicsoma, tudtad, hogy ez a vidék hazánk egyik legfontosabb szakrális energiaközpontja is? Ezért van az, hogy itt a testi-lelki felüdülés mellett a spirituális fejlődés és kiegyensúlyozás is kiemelten támogatott.

Ami miatt pedig nekem mint asztrozófusnak különösen a szíve csücske ez a varázslattal teli táj, hogy a Bakonyban található helyek és minták megfeleltethetők az égi csillagképeknek is. Őseink a bakonyi Kab-hegyet még „Bak-hegynek” hívták, innen származik a Bakony elnevezés is (a Bak hona, azaz Bakony). És melyik másik csillagkép támogatná jobban ezt az önismereti munkát, mint a Bak, hiszen itt születik a fény, és ebben a stációban kerül fókuszba a küldetés, a sorsfeladat, a félelmek feletti győzelem és önmagunk meghaladása.

 

 

 

 

 

 

Fontos tudnivalók:

A létszám korlátozott, és fenntartom magamnak a jogot, hogy valamely jelentkezés(eke)t indokolás nélkül elutasítsak. Harag és mindennemű negatív érzelem nélkül.

Alapból kizáró tényező minden tudatmódosító: az alkohol, a nyugtatók, altatók, antidepresszánsok, antipszichotikumok, varázsgomba, fű, szintetikus és természetes drogok. Amit ezen a 3 napon használni szabad, azt én majd adom. Ezért vállalok felelősséget.

Ez az elvonulás nem (sem) demokratikus. Mindannyian azt csináljuk, amit mondok, úgy ahogy mondom. Ez lesz az az együttlét, ahol nincs helye vitának, és lesznek olyan percek, amikor kérdésnek sem lesz helye, ezért most kivételesen azt mondom: csak olyan ember jöjjön, aki a lelke mélyéig úgy érzi, hogy bizalom köti hozzám és komfortosan érzi magát az én erőteremben.

Minden szertartás előtt megválaszolok minden kérdést, de maguk a rítusok pontos rend szerint zajlanak. Nincs csevegés, nincs fotózás, nincs Facebook.

Az elvonulás az első perctől az utolsóig pontosan felépített rend szerint zajlik. Éppen ezért nincs sétáló jegy, nem lehet később becsatlakozni. Felelősséggel dönts, akarod-e, tudod-e mindezt ezzel a feltételrendszerrel vállalni, aztán álld a szavad!

A befizetett összeg akkor jár vissza, ha az elvonulás valamely, számomra felróható okból hiúsul meg. És most nem (most sem) csak ezért írom, hogy jól gondolja meg, aki ott akar lenni.

Szokás szerint ez sem alibi elvonulás lesz, hanem sőt.

A tábor előtt e-mail-ben küldöm a tudni- és hoznivalókat.

Áldás az úton, szeretettel: