Oldal kiválasztása

Nyárindító TERemtő SZERtűz

Idén először bárki ott lehet a nyári tűzszertartáson, akit odairányít a szíve.

Maga a szertartás már késő délután elkezdődik, a tűzgyújtást megelőző magányos, elmélkedős séta a szeánsz részét képezi. A tüzet az alkonyban gyújtom meg, a tűzfény mellett a csillagos égbolt is fontos szerepet kap, valamint a csillagok leképeződése a tűzkörben.

A jelentkezéseket a lenti jelentkezési lapon várom, és a jól ismert szervezes.lilith@gmal.com címről küldöm majd a szertartást megelőző héten a tenni- és átgondolnivalókat minden kedves jelentkezőnek.

Az utazást-szállást mindenki maga intézi, illetve szíves rendelkezésre bocsátom a szerveződéshez az oldalhoz kapcsolt Facebook-csoportot.

Eleddig még nem volt ilyenre példa, de azért írom, hogy szakadó eső esetén a tűzszertartás elmarad. Vállalkozókedvű résztvevőkkel ebben az esetben a Víz elemére építve indítjuk a nyarat, ami jellegében teljesen más, mint a Tűz, de ekkor sem esünk kétségbe 🙂

Helyszín: Sziklakert Vendégház, Őriszentpéter

Dátum: 2019. június 21., péntek, 17:00–22:00

Részvételi díj: 11.000,- Ft

A díj csak a helyszínen lesz esedékes, mégis azt kérem: csak az jelentkezzen, aki ott is tud lenni, mert a létszám itt is véges és tudnom kell, hány emberrel számoljak, hány segítőt kell hívnom.

Áldás a tavaszon, áldás a nyáron: Anikó