Oldal kiválasztása
Kép: Abstract Wallpapers

Kép: Abstract Wallpapers

Vasárnap is érezhető már, de csak hétfőn lesz pontos a Vénusz-Szaturnusz szembenállás. Ez az energia előhozhatja a racionális oldalunkat, különösen a párkapcsolatok vonalán. Ugyanezen a területen érkezik el az ideje, hogy megtegyünk bizonyos fontos lépéseket. Elérkezett az ideje a tapasztalatszerzésnek. A szintekről mi döntünk ugyan, de maga a tapasztalat megszerzendő. A beavatás gyakran az az egyetlen lépés, amit vagy megteszünk, vagy nem.

Segítheti a folyamatokat, ha átengedjük magunkat az alkotás örömének. Miközben létrehozunk valamit, a bennünk lévő rejtelmes világot teremtjük anyagba. Ez pedig szent (divatos kifejezéssel élve: szakrális) tevékenység, amikor gyakran magunk is meglepődünk az eredményeken.

Tudom, hogy félelmetesek a veszélyek, a sérülések lehetősége, a csapdák, amik bizonyos perspektívából hatalmasak és fenyegetőek. Mégis: ezek irányában van az Élet. A Sors. És ott vannak a segítők, akik mindig mutatnak a szenvedéshez képest alternatív lehetőségeket. Csak legyen, aki meglátja…

Pálcák a kézben, áldás az úton.