Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com (Mother Earth)

Kép: pinterest.com (Mother Earth)

Július utolsó napjának délutánján a Rák jelébe érkezik a Vénusz. Ez kapcsolatainkba érzelmességet, intimitást hoz. A szenvedélyes szerelembe is beköltözhet a gondoskodás vágya és a gondoskodás iránti igény. És szerencsés, ha ez a kettő találkozik.

Mostanában kapunk leckét abból, hogy az apró, meghitt csodák és a szenvedélyes szerelem jól megférnek egymással. Hogy nem kell egymás apja-anyja legyünk ahhoz, hogy szívből, őszintén odafigyeljünk a másikra és dédelgessük.

A most kezdődő időszakban fontos lesz a család, az otthon. Talán csinosítgatjuk kicsit lakhelyünket, talán több időt töltünk családunkkal. Talán elkezdünk családban gondolkodni.

Előfordulhat az is, hogy művészeti téren a múltból nyerünk ihletet. És igen, újra megtörténhet, hogy felbukkannak alakok a múltból, akikkel még nem gombolyítottunk fel egynémely elvarratlan szálat. A finom kommunikációt segítő energiáknak hála, mostanában könnyebb dolgunk van ezzel is.

A múlttal kapcsolatos rendezendőkhöz írom széljegyzetként: amikor valaminek lejárt az ideje, akkor tudunk úgy fordulni egymás felé, hogy a haragot, a fájdalmat és a régi dolgokat meg tudjuk beszélni, megérthetjük a másikat, mert a megértés sokszor segít lezárni, aminek lejárt az ideje.

Pálcák a kézben, áldás az úton.