Oldal kiválasztása

… vasárnap délután, no és Merkúr-Szaturnusz quadrát. Hűha.

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

Kép: Kelley Rosano (Virgo Full Moon)

A vasárnapi telihold a külső-belső rendrakás igényét és idejét hozza el. Teliholdkor mindig áradnak az érzelmek, így lesz ez most is. Kapjuk a dömpinghez, hogy az általános telihold-energia, az érzelmekre való rálátás és a lélekből cselekvés kiegészül most azzal, hogy lelki dolgainkat helyre tudjuk tenni. Hangsúlyos lesz az érzelmi értelemben vett aratás ugyanúgy, ahogy a lezárások.

Régi közhely, hogy sok esetben azért nem tud érkezni életünkbe a régen vágyott új minőség, mert a régihez ragaszkodunk körömszakadtig. Na de attól, hogy valami közhely, még nem biztos, hogy nem helytálló.

A Merkúr-Szaturnusz kapcsolata abban segít, hogy a bennünk lévő zűrzavart – ha esetleg elvétve lenne ilyen – meg tudjuk fogalmazni, illetve meg tudjuk érteni. Hasznos dolog sallang nélkül látni, ami lelkünkben van. Ez az állás pontosan erre jó. Továbbá arra is, hogy a gondolatainkban megjelenő energiamintáinkat könnyen felismerjük a hétköznapok világában, a valóságban, a fizikai síkon. Aztán ha nem tetszik valami, így egyszerűbb lesz már változtatni. Ugyanúgy: gondolatvezérléssel. Ki mondta, hogy az agyalás hátrány a spiritualitásban?

Pálcák a kézben, áldás az úton.