Oldal kiválasztása
Kép: deviantart.com (Ephemeral Passion by LuLebel)

Kép: deviantart.com (Ephemeral Passion by LuLebel)

A hét második felétől érezzük már a Nap és a Vénusz közeledését, ami alapesetben mindig harmóniát és szépségvágyat jelez, most ezt tarkíthatja némi türelmetlenség, szenvedély, lelkesedés, és úgy általában mindenféle indulat.

Csütörtökön és pénteken a Vízöntő Hold spékeli ezt szabadságvággyal és különlegességre való igénnyel. Amikor tavasz van, és ilyen égi helyzet, akkor jobban tesszük, ha biztosítjuk magunknak a repüléshez szükséges teret, mert repülve mindenképpen lesz. Ketrecben magunkat összezúzós, kellemetlen, a szabad égen viszont izgalmas, szívrepesős, életértelmétfelfedezős.

A Merkúr és a Jupiter kapcsolatában visszaköszön ismét az Istenhez vezető út és a transzcendens gondolkodás, valamint a (sokszor visszafoghatatlan) vágy az igazság kimondására, a gubancok tisztázására, hogy rend legyen végre. Lassanként eljön az az idő (néhányunknál már el is jött), amikor megjelenik a „kerül, amibe kerül”-faktor is.

Lesz tehát minden, amire a testben élő lélek vágyhat: szerelem, gyorsan történő dolgok, izgalom, játékosság, pezsgő, életteli kalandok. Csak győzzünk neki örülni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.