Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A Vénusz járása március második hetében is kapcsolataink visszatérő elemeire irányítja figyelmünket. Előfordulhat továbbá, hogy ebben az időszakban találkozunk (újra) életünk azon szereplőivel, akikkel párkapcsolati vonalon valami(k) félbe maradt(ak). Ez érvényes jelen életre, továbbá a többire.

A Nap és a Merkúr együttállása a Halak jelében, még érezhető vonzásban a Neptunusszal alkalmassá tesz minden körülményt arra, hogy mély érzelmeinkről, lelki dolgainkról beszéljünk. A lélek könnyebb megértése egyaránt vonatkozik saját lelkünkre és társainkéra; az intuíció nagyobb szerepet kap, ezért aztán ha akarjuk, kevesebb lehet a félreértés ezekben az érzékeny, és amúgy is finomra hangolt témákban.

Üzleti mezőkön mostanság jól haladhat a szekér, és itt is kiemelt szerep jut a megérzéseknek (amikről sokszor utólag derül ki, hogy bár hallgattunk volna rájuk…), és bölcs dolog, ha odafigyelünk a tisztességre, tisztaságra és jogi rendezettségre. Amúgy is, de most kiemelten. Halak-érintettség alatt könnyebb elsiklani az apróbetűs részek felett, ahol pedig az ördög sátorozik.

Délután a Rák jelébe lép a Hold, teszi mindezt a Tejúton. Az amúgy is túlnyomórészt érzékeny, érzelmes hangulatokra ez rátehet egy újabb lapáttal. Szívesen gondoskodunk, illetve vágyjuk a gondoskodást, gyengédséget. Itt jegyzem meg, hogy anyai minőség a férfiakban is van, a család mindenkinek fontos (csak van, akinek nem feltétlenül csak a biológiai), és hogy érintés, érzelmek és finomság híján az ember lelke kiszárad és döglődni kezd valami magányos sziklasivatagban. Jó hír, hogy minden elszigeteltség addig tart, ameddig fenntartjuk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.