Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Szombaton a déli órákban áll majd együtt a Nap a Holddal a Mérleg csillagképben, a Skorpió zodiákusi jelében. A lelkünk mélyéből induló megújulást és alkalmasint radikális érzelmi átrendeződést a Mars-Plútó teremtő fényhídja is segíti.

A hétvégén rengeteg erőt kapunk, pontosabban lehetőséget kapunk felismerni és használni a bennünk rejlő világfordító erőket.

Új dolgok indításakor érdemes figyelni arra, mit mond a lelkünk mélye adott dologra. Az újhold alapvetően támogatja az újítást és megújulást, a Skorpió újhold azonban gyakran használ radikális eszközöket, most éppen abban az értelemben, hogy szemrebbenés nélkül vágja el a torkát azoknak a kezdeményezéseinknek, melyek már nem méltók, illetve amik felé nem hajt lelkünk mélyének tüze.

Újult erővel vethetjük magunkat a titokkutatásba és a rejtelmek feltérképezésébe. Elegáns dolog, ha ezt az indíttatást nem kedvesünk Messenger-üzeneteiben vagy telefonjában éljük ki, hanem a magas bölcseletek felé, az okkult tudományok (esetleg a kémia, fizika, filozófia) titkainak kutatásában. Lábjegyzetként írom ide, hogy aminek meg kell találódnia, az minden különösebb kutatás nélkül is megtalálódik. Sok esetben magától ugrik elő, esik ki egy lap, küldődik el egy üzenet rossz helyre… áhh, ilyen bolygóállás alatt a Véletlennel sem lehet bírni, ugye…

Pálcák a kézben, áldás az úton.