Oldal kiválasztása

Egész hétvégén tart a Mars-Merkúr együttállás a Szűz jelében, egyre gyengülő (de azért kiválóan érezhető) mértékben a Nap-Szaturnusz megvalósító fényhídja, a Jupiter pedig immár a Szűz csillagkép angyali részén vándorol – jóval tovább, mint ez a hétvége.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A következő pár napban megláthatjuk önnön határainkat, és ha van kedvünk és bátorságunk, meg is haladhatjuk őket. A játék ezúttal a rendrakás általi tanulásról szól. Akár össze is köthetünk két hatást, hiszen hangsúlyos most a kommunikáció lehetősége és szükségessége. Szavaink (és szavakon túli kommunikációnk) erőt kapnak, tüzes lendületet, amit felhasználhatunk arra, hogy tisztázzuk félreértéseinket (már akinek van), helyére tegyük a dolgainkat. Nem meglepődni aztán, ha valódi beszélgetést folytatván egyre mélyebb és mélyebb rétegek bomlanak elő, káprázatos varázsvilágok mutatkoznak meg. Az emberi lélekkel való szeretetteli foglalkozás már csak ilyen.

Ezt amúgy érdemes beépíteni a mindennapok gyakorlatába. Mert például csodálatos érzés, amikor valaki hónapokig, évekig nem ért valamit, aztán hirtelen mi változtatunk a viselkedésünkön, odafigyelünk rá úgy igazán, máshogy kezdünk kommunikálni, és akkor ő szempillantás alatt egyszerre megérti, amit közölni vágyunk. EZ a mágia, Kedvesek.

Most sem feltétlenül az agyalás, hanem a gyakorlati tapasztalatok ideje van. Analizálni lehet (az sosem árt), de a fő dolog most a saját élmények begyűjtése. Gyönyörű az ősz. Élvezzétek!

Pálcák a kézben, áldás az úton.