Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

A keddi nap ideális arra, hogy mély lelki dolgainkra rálássunk (persze ugyanezzel az energiával önámíthat is, aki akar), és a Mars-Regulus-Merkúr sugárhajtásával bármely fontos (érzelmi és/vagy rendezendő) dolgot meg is tudunk beszélni a tiszta szeretet erejével. Szabatosan, egyszerűen, rövid úton, igaz módon.

Nagyon fontos, hogy a Szűz jelébe érkező Mars immár a helyretételt, a rendezést segíti erejével. A bátor, rálátó és cselekvő szeretet tehát immár annak érdekében működik, hogy életünkben helyükre kerüljenek a dolgok. Akár fizikai szinten, akár átvitt értelemben. A Regulushoz szintén kapcsolódó Merkúr a kommunikáció és a beavatás princípiuma, így tehát (összeolvasva mindezt) könnyen alakulhat úgy, hogy valamely kommunikációs helyzet egyben lényeges beavatássá is minősül életünkben.

Tapasztalhatjuk, hogy a szeretet sokszor aktív, bátor, tettrekész és büszke. És hogy sokszor a legnagyobb bátorság ahhoz kell, hogy érteni merjük, mit mond a társunk, és ne első indulatból, hanem alapos megfontolás után, a lélek bölcsességéből feleljünk neki.

A meditációnak és egyéb okkult gyakorlatoknak egész nap meg van ágyazva, erről a területről komoly segítséget kaphat aki kér – bármihez. Akár a beszélgetésekhez, akár a rendrakáshoz, akár a bölcs szeretethez.

Pálcák a kézben, áldás az úton.