Oldal kiválasztása

Kép: DeviantArt (Ravenous by Bilqu)

A Vénusz-Szaturnusz trigon néhány napig kapcsolati tanulmányainknak ad erős hátszelet.

A Vénusznak és a Szaturnusznak az emelkedést segítő fényszögkapcsolatában még egypár napig megfürösztheti a lelkét, aki valódi tapasztalásokat, konkrét előrelépést vágyik megélni (főleg kapcsolatai tekintetében). A Vénuszhoz magas szinten a szerelem tartozik (és a művészetek), a Szaturnuszhoz az idő(ben megtett lépések), a kikristályosodás és a tapasztalat bölcsessége. Kapcsolati vonalon tehát várhatók konkrét (előre)lépések, illetve egyéb kézzelfogható valóságban megjelenő furfangok.

Habár a szer-elem időtlen, amennyiben elfogadjuk a lineáris téridő játékszabályait, akkor érzelmi téren (és különösen igaz ez a szerelemmel fűtött kapcsolódásokra) van (lehet) dolog a türelemmel, illetve az anyagba hozással.

Tudjátok: elméleti síkon mindenki csúcsszuper. A hétköznapi mágia abban áll, mennyire sérülnek (ha igen) a tündérfényes ideák, amikor anyagba fúródnak.

Itt az ideje magas szinten tapasztalni a szerelmet. Aki jelenleg átmenetileg két kapcsolat között állomásozik, ugyanezt az energiát meg- és átélheti bármivel kapcsolatban, ami iránt szerelmetes lelkesedés ébred a lelkében.

A két égi vándor csillagképi háttere okán érdemes figyelni arra is, hogy mennyire uraljuk indulatainkat, ösztöneink erejét és hatalmát azokban a dolgokban (is), amelyeket most indítunk útnak. Mekkora szerepet játszanak a heves (esetleg meggondolatlan, esetleg dacos) érzelmeink egy-egy elindulásban. És ilyenek.

Továbbá: ki mondta, hogy a harmonikus, lángoló, inspiráló szép szerelemből lehetetlen tanulni?

Pálcák a kézben, áldás az úton.