Oldal kiválasztása

Szombat kora délután Halak újhold lesz, kora este pedig kezdődik a Bak Mars.

Kép: pinterest.com

A Halak újhold egyik sajátossága, hogy jól viseli az álmodozást. Előfordul azonban, hogy az ilyen álmaink („majd elkezdem”, „majd új szokást veszek fel”, „majd megváltozom”) az ideák síkján ragadnak.

A szombat vicces lehetősége, hogy a teremtő fényszögkapcsolat okán a Marsnak lehetősége van virtuálisan fenékbe billenteni az álmodozós együttállást, amely billentés életünkben cselekvésvágyként, konkrét tettekben ölthet testet.

Mostan kezdődő dolgaink (bár a lélek mezején indulnak) jó eséllyel öltenek testet, jelennek meg a fizikai síkon, kézzelfogható formában. Akinek fontosak az anyagiak, fontos a pénz, esetleg odafigyelhet lelke suttogására és az ihletett pillanatokban eszébe villant ötlet megvalósításához láthat sebesen, ugyanis a hal (Halak, aranyhal, stb.) általános bőségszimbólum. Hogy csak két példát említsek: a halpikkely sok mesében változik (időlegesen vagy végleg) pénzzé (mondjuk is: halpénz), és Jézus sem üregi nyulat szaporított a kenyér mellé a sokaság megvendégelésére (hanem halat).

Alkossatok hát, Feleim, a lélek öröméből, és lássátok szümthükvel, mi lesz történendő.

Pálcák a kézben, áldás az úton.