Oldal kiválasztása

Kutassunk titkokat, nézzünk a dolgok mögé. És itt nem arra gondolok, hogy törjük fel párunk telefonját vagy Facebook fiókját (vagy a párunkat), hanem hogy váljunk nyitottá a misztikára – legalább népmesei szinten. Aztán történjen, aminek történnie kell!

Rég halogatott dolgainkba is érdemes ezen a szép napon belekezdeni. Remek ötleteink érkezhetnek, és képesek leszünk kézzelfogható dolgokat, akár szépséges művészi alkotásokat teremteni. A beszélgetésnek, az írás és az olvasás varázslatának szintén rácsodálkozhatunk teremtő hatalmára.

Aki úgy érzi: szívesen elkezdene ki- és átérzékelni az angyali világokba, fogjon hozzá bátran! Az angyalokkal való kommunikációt segíti két meghatározó jelentőségű, nagyformátumú és tökéletes égi vándor is. Az angyalok világával (vagy a tágabb értelemben vett spiritualitással) kapcsolatosan szerzett tapasztalatok egyszerre vihetnek mélyen önmagunkban befelé, illetve magasan fel, a Végtelen felé. Mindkét útirány izgalmas és érdemes a figyelemre.

Azoknak, akik a női minőségükkel kapcsolatban éreznek megélnivalókat, ez a nap remek alkalom esetleges hátrányaik pótlására. Hölgyeim, nőiségünk tűkön ülve várja, hogy meg-, át- és kiéljük, ne okozzunk neki csalódást!

Uraknak ugyanitt szabadfoglalkozás, illetve bátrabbaknak lehetőség a művészi véna felfedezése és működtetése. A nyugalom azonban csak néhány másodpercig érvényes: nemsokára ismét teljes erővel bekapcsolnak az áradó, erőteljes, férfias energiák – mindezt egy maximálisan nőies princípium uralma alatt. Csillagok világában érdekeltek tartsák mind az összes ujjaikat nyalogatásra készen!

 

Pálcák a kézben, áldás az úton.