Oldal kiválasztása
Kép: cassiopeiasafari.com

Kép: cassiopeiasafari.com

Vasárnap már bőven érezhető, és egy szűk héten át velünk is marad a Nap és a Neptunusz szembenállása. Érdemes ez alatt az idő alatt tartózkodni mindenféle tudatmódosító szertől (ide számol az alkohol, a különféle drogok, cigaretta, kakaó és csokoládé, fehér cukor, stb.: az ember nem is gondolná, hányféle szer hatása hasonlít kísértetiesen a kábítószerekéhez). Amikor esélyt adunk szervezetünknek a tisztulásra, a lelkünk hangocskáit is jobban halljuk.

Ez előttünk álló néhány napban könnyen kapcsolatot tudunk teremteni lelkünk mélyének lakóival, és a megismerés segíti a rendezést, ezt tudjuk már.

Ha felületesen szemlélve nem is tűnik igaznak, a tapasztalat azt mutatja (az enyém legalábbis), hogy nehezebb az élet, ha az ember tudatosan (vagy vélt önvédelemből) leválasztja magát az érzelmeiről. Most könnyebben mehet a visszakapcsolódás, az érzelmek elfojtásmentes megismerése, a velük való együttműködés.

Olyan időket élünk, amikor – szerintem – túl nagy luxus elszalasztani egy akkora segítő erőt, mint saját lelkünk, saját isteni önvalónk sugallatai.

Persze mindenki számára ott a szabad választás lehetősége.

Pálcák a kézben, áldás az úton.