Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Pénteken készülhetünk már, hiszen az eljövő 6-7 napban (érzékenységtől függően ez lehet picit hosszabb és rövidebb is) cselekedeteinkhez hatalmas erőket tudunk megmozdítani. Elérkezik az ideje, hogy cselekvően lépjünk fel a változás (a gyökeres és sokszor hirtelen átalakulás) érdekében. Az égi energiák kedveznek a gyógyulásnak és gyógyításnak, valamint a hatalmas erőt kívánó emberpróbáknak is.

Ha életünk valamely lépéséhez mélységeinkben rejlő erőtartalékainkra lesz szükség, az elkövetkező időszakban hozzáférhetünk ezekhez is. Nem mellesleg: lehetőségünk adódik rálátni árnyas lelki tartományainkra, és felhozni őket a fénybe – hátha így már nem rémisztenek annyira.

A péntek kora délután elhozza a lelki-érzelmi szabadságvágyat. A Vízöntő jelébe érkező Holdnak köszönhetően a következő két napban dominál a szabadságvágy, a tisztaság igénye és érkezhetnek a börtönből való kitörést segítő váratlan sugallatok is.

Ismét olyan időszak indul, ahol tapasztalati bizonyossággá válik a híres ökölvívó nagy mondása, miszerint a lehetetlen nem tény, hanem vélemény. Ideje rájönni, hogy a világ valójában játszótér, és hogy a Sors örömmel kínálja tálcán legvagányabb vágyaink tárgyait is, ha végre hajlandóak vagyunk kinyilvánítani, mit kívánunk. Jusson eszetekbe: Aladdin dzsinnje is a szóból értett…

Pálcák a kézben, áldás az úton.